Închide meniul

Scandal monstru la Dinamo! Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic: „Tu cu mine vorbești așa?” + Căpitanul „câinilor” a intrat în război și cu fanii!

Dragoș Vasile Publicat: 16 octombrie 2021, 17:34

Reclamă
Scandal monstru la Dinamo! Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic: „Tu cu mine vorbești așa? + Căpitanul „câinilor a intrat în război și cu fanii!

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic, scrie prosport.ro. Căpitanul lui Dinamo a fost schimbat încă de la pauză în meciul cu Gaz Metan, 1-2, iar la final a izbucnit un scandal monstru în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorescu nu a acceptat faptul că a fost înlocuit, iar „Puriul” și-a ieșit din minți din cauza atitudinii elevului său: „Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”, a urlat tehnicianul, potrivit sursei citate.

După conflictul cu Mircea Rednic, Sorescu a intrat în război cu fanii. „I-am reproșat atitudinea și că ne fac de rușine. Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, și el a zis: stai liniștit, că îți dau banii înapoi pe card”, s-a enervat un suporter dinamovist.

„Dl Sorescu striga în parcare la sfârșit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a spus un alt fan.

Mircea Rednic și-a pus vedetele la zid. Deian Sorescu, ținta principală

Gaz Metan Mediaș – Dinamo 2-1. „Câinii” au suferit prima înfrângere cu Mircea Rednic pe bancă. A fost al 9-lea meci fără victorie în Liga 1 pentru echipa din Ștefan cel Mare. Antrenorul dinamoviștilor s-a declarat supărat pe jucătorii cu experiență din lot, în special pe Deian Sorescu.

Reclamă

E normal să faci câteva schimbări tactice. Unii sunt în lipsă de formă, nu se regăsesc, aici mă refer la Sorescu. Păcat, dacă reușeam să evităm primul gol și să intrăm la pauză cu 0-0, alta era soarta jocului.

Normal că sunt supărat. Trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația noastră. Mai avem de muncă. Sper ca și jucătorii care o să vină să dea mai multă putere și concurență la mijlocul terenului.

Și la meciul cu UTA s-a văzut, e o perioadă mai grea, trebuie să le ofer mai multa încredere, dar și ei să se implice mai mult și să fie responsabili, mai ales jucătorii cu experiență”, a spus Mircea Rednic, după Gaz Metan – Dinamo 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și