Închide meniul

Scandal monstru la Dinamo! Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic: „Tu cu mine vorbești așa?” + Căpitanul „câinilor” a intrat în război și cu fanii!

Dragoș Vasile Publicat: 16 octombrie 2021, 17:34

Scandal monstru la Dinamo! Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic: „Tu cu mine vorbești așa? + Căpitanul „câinilor a intrat în război și cu fanii!

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

  • Scandal monstru la Dinamo
  • Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic, scrie prosport.ro. Căpitanul lui Dinamo a fost schimbat încă de la pauză în meciul cu Gaz Metan, 1-2, iar la final a izbucnit un scandal monstru în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorescu nu a acceptat faptul că a fost înlocuit, iar „Puriul” și-a ieșit din minți din cauza atitudinii elevului său: „Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”, a urlat tehnicianul, potrivit sursei citate.

După conflictul cu Mircea Rednic, Sorescu a intrat în război cu fanii. „I-am reproșat atitudinea și că ne fac de rușine. Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, și el a zis: stai liniștit, că îți dau banii înapoi pe card”, s-a enervat un suporter dinamovist.

Reclamă

„Dl Sorescu striga în parcare la sfârșit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a spus un alt fan.

Mircea Rednic și-a pus vedetele la zid. Deian Sorescu, ținta principală

Gaz Metan Mediaș – Dinamo 2-1. „Câinii” au suferit prima înfrângere cu Mircea Rednic pe bancă. A fost al 9-lea meci fără victorie în Liga 1 pentru echipa din Ștefan cel Mare. Antrenorul dinamoviștilor s-a declarat supărat pe jucătorii cu experiență din lot, în special pe Deian Sorescu.

Reclamă

E normal să faci câteva schimbări tactice. Unii sunt în lipsă de formă, nu se regăsesc, aici mă refer la Sorescu. Păcat, dacă reușeam să evităm primul gol și să intrăm la pauză cu 0-0, alta era soarta jocului.

Normal că sunt supărat. Trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația noastră. Mai avem de muncă. Sper ca și jucătorii care o să vină să dea mai multă putere și concurență la mijlocul terenului.

Și la meciul cu UTA s-a văzut, e o perioadă mai grea, trebuie să le ofer mai multa încredere, dar și ei să se implice mai mult și să fie responsabili, mai ales jucătorii cu experiență”, a spus Mircea Rednic, după Gaz Metan – Dinamo 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo
Liga 1 • 10:16
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14 apr., 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 14 apr., 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3
Liga 1 • 14 apr., 20:00
Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!