Închide meniul

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul tocmai a primit vestea. Nu se va putea baza pe ei

Gabriel Zamfirescu Publicat: 16 octombrie 2021, 18:10

Reclamă
Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul tocmai a primit vestea. Nu se va putea baza pe ei

Laurențiu Reghecampf

GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO

Laurenţiu Reghecampf va avea dificultăţi înainte de Universitatea Craiova – Academica Clinceni, meci din etapa a 12-a a Ligii I, care se va juca luni, de la ora 20.30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza în meciul cu echipa lui Ionuţ Chirilă pe 3 jucători importanţi ai oltenilor. Antrenorul formației din Bănie care este dorit și de FRF să conducă echipa naţională, va avea probleme de lot în meciul cu lanterna roşie a Ligii I.

Ștefan Vlădoiu și Antoine Conte sunt accidentați și nu vor putea evolua în partida cu Academica Clinceni din etapa a 12-a, în timp ce Vladimir Screciu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Laurenţiu Reghecampf va risca în meciul cu Clinceni

Astfel, Laurenţiu Reghecampf va trebui să riște în banda dreaptă la meciul cu Academica Clinceni, folosind un jucător care nu evoluează de regulă pe acea poziție. În locul lui Vladimir Screciu ar putea intra Marius Constantin. Mihai Bălașa se află pe lista neagră a antrenorului.

După suspendarea lui Vladimir Screciu, Reghemcapd are de ales între Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic sau Ștefan Baiaram, jucători eligibili pentru regula U21.

Reclamă

Partida cu Academica Clinceni se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, după ce autoritățile au schimbat suprafața de joc. Astfel, elevii lui Laurențiu Reghecampf vor avea parte de cele mai bune condiții la ora meciului din etapa a 12-a.

În schimb, FC U Craiova 1948 nu va putea juca pe teren propriu meciul din Cupa României, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa pregătită de Flavius Stoican a fost înştiinţată că pentru protejarea noului gazon va trebui să evoluaze pe un alt stadion. Oltenii vor juca cu Sepsi în Cupa României la Drobeta Turnu Severin.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și