Închide meniul

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul tocmai a primit vestea. Nu se va putea baza pe ei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 16 octombrie 2021, 18:10

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul tocmai a primit vestea. Nu se va putea baza pe ei

Laurențiu Reghecampf

GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO

Laurenţiu Reghecampf va avea dificultăţi înainte de Universitatea Craiova – Academica Clinceni, meci din etapa a 12-a a Ligii I, care se va juca luni, de la ora 20.30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza în meciul cu echipa lui Ionuţ Chirilă pe 3 jucători importanţi ai oltenilor. Antrenorul formației din Bănie care este dorit și de FRF să conducă echipa naţională, va avea probleme de lot în meciul cu lanterna roşie a Ligii I.

Ștefan Vlădoiu și Antoine Conte sunt accidentați și nu vor putea evolua în partida cu Academica Clinceni din etapa a 12-a, în timp ce Vladimir Screciu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Laurenţiu Reghecampf va risca în meciul cu Clinceni

Astfel, Laurenţiu Reghecampf va trebui să riște în banda dreaptă la meciul cu Academica Clinceni, folosind un jucător care nu evoluează de regulă pe acea poziție. În locul lui Vladimir Screciu ar putea intra Marius Constantin. Mihai Bălașa se află pe lista neagră a antrenorului.

După suspendarea lui Vladimir Screciu, Reghemcapd are de ales între Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic sau Ștefan Baiaram, jucători eligibili pentru regula U21.

Reclamă

Partida cu Academica Clinceni se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, după ce autoritățile au schimbat suprafața de joc. Astfel, elevii lui Laurențiu Reghecampf vor avea parte de cele mai bune condiții la ora meciului din etapa a 12-a.

În schimb, FC U Craiova 1948 nu va putea juca pe teren propriu meciul din Cupa României, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa pregătită de Flavius Stoican a fost înştiinţată că pentru protejarea noului gazon va trebui să evoluaze pe un alt stadion. Oltenii vor juca cu Sepsi în Cupa României la Drobeta Turnu Severin.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf
  • Antrenorul tocmai a primit vestea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și