Închide meniul

A fost descoperită fantoma lui Sergio Ramos, la Paris :) ”A apărut acest bărbat tatuat, cu barbă și care vorbea spaniolă” / ”Am tras o mare sperietură”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 14:20

A fost descoperită fantoma lui Sergio Ramos, la Paris :) ”A apărut acest bărbat tatuat, cu barbă și care vorbea spaniolă” / ”Am tras o mare sperietură”

A fost descoperită fantoma lui Sergio Ramos, la Paris

Captură L`Equipe

Ramos a venit accidentat la PSG și nu s-a recuperat încă. El nu a prins nici lotul parizienilor până acum, acesta fiind motivul pentru care L`Equipe l-a comparat cu o fantomă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un personaj fictiv din club apare speriat la un interviu: ”Ne făceam treaba ca de obicei și a apărut acest bărbat tatuat, cu barbă și care vorbea spaniolă”, a spus acesta. ”Când m-am întors, dispăruse. A tras o mare sperietură”, a mai ”dezvăluit” un alt ”martor”.

Intră aici pentru a vedea clipul cu ”fantoma” lui Sergio Ramos

PSG vrea să îl văndă pe Sergio Ramos

Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul lui Mauricio Pochettino pentru nicio partidă, iar Leonardo consideră că despărţirea de fostul căpitan al Realului e cea mai profitabilă afacere pentru parizieni. Ei ar scăpa de salariul de 10 milioane de euro al ibericului, susţine El Nacional.

Mai mult, PSG ar câştiga şi o sumă de transfer. Sursa citată anunţă că Premier League ar fi următoarea destinaţie a lui Ramos, acolo unde ar fi aşteptat cu braţele deschise de Cristiano Ronaldo şi Raphael Varane, la Manchester United.

Ramos a refuzat oferte de la două echipe de top din Premier League: Manchester City şi Arsenal ca să joace la Paris.

Reclamă

Totuși, nu trebuie uitat că vorbim de o legendă a fotbalului. Chiar dacă nu este iubit de toți fanii, pentru momentele mai dure ale carierei, Sergio Ramos a câștigat tot ce se putea câștiga, cu Real Madrid și Spania.

Trofeele lui Sergio Ramos cu Real Madrid

Trofeele lui Sergio Ramos cu Spania

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și