Închide meniul

Meci halucinant pentru Răzvan Lucescu și Mitriță în Grecia. PAOK conducea la pauză cu 4-1, însă finalul a fost unul incredibil

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 18:43

Reclamă
Meci halucinant pentru Răzvan Lucescu și Mitriță în Grecia. PAOK conducea la pauză cu 4-1, însă finalul a fost unul incredibil

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu/ Zuma Press / Nikku via Hepta

La pauză, echipa antrenată de Răzvan Lucescu conducea cu 4-1 și nimic nu avea să anunțe dezastrul din a doua repriză. PAOK a marcat prin Michailidis ’24, Akpom ’30 şi Zivkovic ’32, ’42. Pentru Volos au înscris Van Weert ’14, Bartolo ’54, Rosero ’62 şi Rhyner ’82.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 80, PAOK Salonic a ratat un penalty prin Vieirinha. Alexandru Mitriţă a intrat pe teren în minutul 83. PAOK Salonic şi Volos ocupă primele două poziţii în clasamentul campionatului Greciei, cu câte 13 puncte.

Răzvan Lucescu a revenit în acest an la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a revenit în acest an la PAOK Salonic, echipă pe banca căreia a scris istorie. Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK august 2017 – iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

Răzvan Lucescu, CV impresionant

Răzvan Lucescu era liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

În total, Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. Pe lângă succesele de pe banca lui Paok și Al Hilal, românul a cucerit și două Cupe ale României alături de Rapid.

Reclamă

În 2018, Răzvan Lucescu a pierdut titlul cu PAOK într-un manieră incredibilă. Atunci, AEK a devenit campioană, după ce echipa românului a pierdut două meciuri decisive la masa verde. PAOK a fost sancționată din cauza patronului Savvidis, care a intrat cu pistolul pe teren. Răzvan Lucescu a acuzat atunci că grecii au conspirat împotriva lui PAOK.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și