Închide meniul

Meci halucinant pentru Răzvan Lucescu și Mitriță în Grecia. PAOK conducea la pauză cu 4-1, însă finalul a fost unul incredibil

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 18:43

Meci halucinant pentru Răzvan Lucescu și Mitriță în Grecia. PAOK conducea la pauză cu 4-1, însă finalul a fost unul incredibil

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu/ Zuma Press / Nikku via Hepta

  • PAOK Salonic – Volos 4-4
  • PAOK conducea cu 4-1 la pauză

La pauză, echipa antrenată de Răzvan Lucescu conducea cu 4-1 și nimic nu avea să anunțe dezastrul din a doua repriză. PAOK a marcat prin Michailidis ’24, Akpom ’30 şi Zivkovic ’32, ’42. Pentru Volos au înscris Van Weert ’14, Bartolo ’54, Rosero ’62 şi Rhyner ’82.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 80, PAOK Salonic a ratat un penalty prin Vieirinha. Alexandru Mitriţă a intrat pe teren în minutul 83. PAOK Salonic şi Volos ocupă primele două poziţii în clasamentul campionatului Greciei, cu câte 13 puncte.

Răzvan Lucescu a revenit în acest an la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a revenit în acest an la PAOK Salonic, echipă pe banca căreia a scris istorie. Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK august 2017 – iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

Reclamă

Răzvan Lucescu, CV impresionant

Răzvan Lucescu era liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

În total, Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. Pe lângă succesele de pe banca lui Paok și Al Hilal, românul a cucerit și două Cupe ale României alături de Rapid.

Reclamă

În 2018, Răzvan Lucescu a pierdut titlul cu PAOK într-un manieră incredibilă. Atunci, AEK a devenit campioană, după ce echipa românului a pierdut două meciuri decisive la masa verde. PAOK a fost sancționată din cauza patronului Savvidis, care a intrat cu pistolul pe teren. Răzvan Lucescu a acuzat atunci că grecii au conspirat împotriva lui PAOK.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge - PAOK 1-0
Conference League • 12 apr., 18:29
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge – PAOK 1-0! Grecii au depus plângere la UEFA
Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 10:00
„Nu cred că are el asemenea vise!” Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Cacealmaua anului” în Liga 1
Răzvan Lucescu, după Bruges - PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League
Conference League • 12 apr., 8:58
Răzvan Lucescu, după Bruges – PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League: „Nu s-a hotărât nimic. Putem obţine calificarea”