Închide meniul

UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0 | Flavius Stoican, mesaj clar pentru Adrian Mititelu: „E supărare! Este într-adevăr mult de muncă!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 20:33

Reclamă
UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0 | Flavius Stoican, mesaj clar pentru Adrian Mititelu: „E supărare! Este într-adevăr mult de muncă!

Flavius Stoican

FC U Craiova 1948 Facebook

Flavius Stoican, mesaj clar pentru Adrian Mititelu după UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0

FC U Craiova 1948 se află pe locul 14 ăn Liga 1, iar Flavius Stoican anunță că va avea mult de muncă pentru a reuși să transforme echipa lui Adrian Mititelu într-una competitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este supărare, cred că nicio echipă nu merita astăzi să câștige, un rezultat de egalitate era cel mai echitabil. Am avut și noi situațiile noastre, în prima repriză mai ales, când am luat deciziile pripite. Ceea ce mă bucură la echipa mea este că am văzut dorință de a câștiga și nu a cedat ușor, chiar și după ce am rămas în inferioritate.

Am încercat să revenim, nu mai era nimic de pierdut. Este într-adevăr mult de muncă. Îmi doresc să nu mai fim atât de crispați, pentru că avem jucători care au potențial și este normal ca atunci câns vine un meci oficial să arătăm ceea ce știm și cu ce suntem înzestrați.

Astăzi poate am fost lipsiți de șansă. Până la urmă, nu cred că UTA nu a fost mai bună decât noi, a fost un meci echilibrat, a avut șansă. Capul sus, mergem înainte, mai sunt meciuri multe, important este să jucăm fotbal! Să avem aceeași determinare, aceeași dorință și o să vină rezultatele”, a declarat Flavius Stoican la Digi Sport.

UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0 | Flavius Stoican, debut cu stângul pe banca oltenilor

UTA Arad – FC U Craiova 1948 s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Flavius Stoica a început cu stângul mandatul pe banca oltenilor.

Reclamă

„Bătrâna Doamnă” a câștigat la limită confruntarea cu oltenii. Roger a marcat unicul gol al meciului, în minutul 13, din pasa lui Dangubic. În repriza secundă, Dragoș Albu a fost eliminat.

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 20 de puncte. De partea cealaltă, FC U Craiova 1948 rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu doar 9 puncte obținue după 12 etape.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și