Închide meniul

UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0 | Flavius Stoican, mesaj clar pentru Adrian Mititelu: „E supărare! Este într-adevăr mult de muncă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 20:33

UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0 | Flavius Stoican, mesaj clar pentru Adrian Mititelu: „E supărare! Este într-adevăr mult de muncă!

Flavius Stoican

FC U Craiova 1948 Facebook

Flavius Stoican, mesaj clar pentru Adrian Mititelu după UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0

FC U Craiova 1948 se află pe locul 14 ăn Liga 1, iar Flavius Stoican anunță că va avea mult de muncă pentru a reuși să transforme echipa lui Adrian Mititelu într-una competitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este supărare, cred că nicio echipă nu merita astăzi să câștige, un rezultat de egalitate era cel mai echitabil. Am avut și noi situațiile noastre, în prima repriză mai ales, când am luat deciziile pripite. Ceea ce mă bucură la echipa mea este că am văzut dorință de a câștiga și nu a cedat ușor, chiar și după ce am rămas în inferioritate.

Am încercat să revenim, nu mai era nimic de pierdut. Este într-adevăr mult de muncă. Îmi doresc să nu mai fim atât de crispați, pentru că avem jucători care au potențial și este normal ca atunci câns vine un meci oficial să arătăm ceea ce știm și cu ce suntem înzestrați.

Astăzi poate am fost lipsiți de șansă. Până la urmă, nu cred că UTA nu a fost mai bună decât noi, a fost un meci echilibrat, a avut șansă. Capul sus, mergem înainte, mai sunt meciuri multe, important este să jucăm fotbal! Să avem aceeași determinare, aceeași dorință și o să vină rezultatele”, a declarat Flavius Stoican la Digi Sport.

UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0 | Flavius Stoican, debut cu stângul pe banca oltenilor

UTA Arad – FC U Craiova 1948 s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Flavius Stoica a început cu stângul mandatul pe banca oltenilor.

Reclamă

„Bătrâna Doamnă” a câștigat la limită confruntarea cu oltenii. Roger a marcat unicul gol al meciului, în minutul 13, din pasa lui Dangubic. În repriza secundă, Dragoș Albu a fost eliminat.

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 20 de puncte. De partea cealaltă, FC U Craiova 1948 rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu doar 9 puncte obținue după 12 etape.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0
  • Flavius Stoican, mesaj clar pentru Adrian Mititelu

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și