Închide meniul

AS.ro LIVE | Mihai Zmărăndescu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Povești de senzație ale luptătorului din MMA

Publicat: 18 octombrie 2021, 10:16 / Actualizat: 18 octombrie 2021, 13:22

Reclamă
AS.ro LIVE | Mihai Zmărăndescu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Povești de senzație ale luptătorului din MMA

Sorin Căliniuc, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

AS.ro

Mihai Zmărăndescu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Luptătorul din MMA Mihai Zmărăndescu, fiul celebrului Cătălin Zmărăndescu, a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro. Acesta a venit cu povești inedite din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a se apuca de lupte, Mihai a fost fotbalist. Acesta a trecut pe la juniorii de la Steaua, dar și de la West Ham United. În cele din urmă, a dat „sportul rege” pe lupte.

„Am jucat fotbal pentru prima dată în Londra, acolo unde stăteam cu ai mei. Englezii m-au impresionat pentru că la 14 ani aveau un fizic de 20, incomparabil cu ce era în România. L-am întâlnit la antrenamente pe The Walcott. Oricum, făceam şi antrenamente şi şcoală, era foarte important”, a rememorat Zmărăndescu Jr.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și