Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu s-a decis și va pleca de la FCSB! Veste bombă! Ce l-a înfuriat și cât timp mai are la dispoziție Gigi Becali să îi găsească înlocuitor

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2021, 18:07

Reclamă
Edi Iordănescu s-a decis și va pleca de la FCSB! Veste bombă! Ce l-a înfuriat și cât timp mai are la dispoziție Gigi Becali să îi găsească înlocuitor

Edi Iordănescu, decis să plece de la FCSB după discuțiile în contradictoriu cu Gigi Becali

Colaj Hepta / Profimediaimages

Edi Iordănescu este nemulțumit de discuțiile în contradictoriu pe care le poartă cu Gigi Becali. Potrivit prosport.ro, tehnicianul de 43 de ani a luat hotărârea de a pleca în această iarnă. Surse din anturajul lui susțin că acesta este sătul de intervențiile patronului și că nu este dispus să mai rămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu va pleca de la FCSB

Nu s-a văzut mâna lui Edi până acum„, este declarația oferită de Gigi Becali care i-a pus capac antrenorului. FCSB tocmai a obținut, în condiții speciale, a cincea victorie la rând în Liga 1 și s-a apropiat la șase puncte de liderul CFR Cluj. Din cauza pandemiei, roș-albaștrii au avut numai două rezerve în confruntarea cu CS Mioveni.

Edi Iordănescu a luat decizia de a pleca, în pauza competițională, după ce finanțatorul și-a încălcat promisiunea de a nu vorbi despre jocul echipei. Ultima intervenție publică a lui Gigi Becali pare să fi fost picătura care a umplut paharul.

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! Are o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot. Poate profita de această clauză pe care o are în contract.

Reclamă

Gigi Becali, primele reproșuri din mandatul lui Edi Iordănescu

Gigi Becali tocmai a recunoscut că i-a transmis lui Edi Iordănescu că nu este mulțimit de maniera de joc în care se exprimă echipa.

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali la realitateasportivă.net.

Patronul lui FCSB a ținut să asigure că, din modul în care a venit Edi Iordănescu, nu s-a mai implicat direct în alcătuirea echipei și nu a mai cerut schimbări în timpul meciurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu făceam bine când mă băgam la echipă. E foarte bine că nu mă mai bag și că am un antrenor foarte bun, e bine așa? Știți care e treaba, m-am gândit că sunt doar 9 luni și am zis să încerc și așa. Nu sunt doi ani sau trei ani și am zis să văd cum este. Eu sunt hotărât să ies din viața publică și am intrat acum, dar nu o să mă mai vedeți. Nu mă mai interesează viața publică, la revedere! Vreau să termin„, a mai declarat patronul lui FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și