Închide meniul

Gigi Becali, primele reproșuri din mandatul lui Edi Iordănescu: „Eu vreau asta, i-am spus și lui! Încă nu se vede mâna lui!” Ce l-a convins să-l pună antrenor la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 20:29

Gigi Becali, primele reproșuri din mandatul lui Edi Iordănescu: „Eu vreau asta, i-am spus și lui! Încă nu se vede mâna lui! Ce l-a convins să-l pună antrenor la FCSB

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali spune că este nemulțimit de maniera de joc în care se exprimă echipa și i-a transmis acest lucru și lui Edi Iodănescu. Totuși, patronul FCSB este mulțumit de rezultatele echipei din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, primele reproșuri din mandatul lui Edi Iordănescu

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali la realitateasportivă.net.

Gigi Becali a dezvăluit și cum s-a hotărât să nu se mai bage la echipă

Gigfi Becali a dezvăluit și ce l-a determinat să nu se mai bage la echipă și să pună un antrenor cu personalitate la echipă.

Nu făceam bine când mă băgam la echipă. E foarte bine că nu mă mai bag și că am un antrenor foarte bun, e bine așa? Știți care e treaba, m-am gândit că sunt doar 9 luni și am zis să încerc și așa. Nu sunt doi ani sau trei ani și am zis să văd cum este. Eu sunt hotărât să ies din viața publică și am intrat acum, dar nu o să mă mai vedeți. Nu mă mai interesează viața publică, la revedere! Vreau să termin”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a promis titlul lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a declarat că are drept obiectiv câştigarea titlului cu FCSB în momentul în care a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor al FCSB.

Înțelegerea a fost că obiectivul este titlul. Dar deja mă uit în sus, va trebui să recuperez o anumită distanță. M-am așezat la o partidă de șah unde sunt în dezavantaj. Dar am venit pentru titlu, nu pentru locul 2 și 3. Am simțit ce înseamnă titlu și mai vreau. Tragem linie dacă nu se întâmplă acest lucru, iar apoi vedem.

Patronul are dreptul și libertatea să comenteze ce-și dorește. E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine”, a declarat Edi Iordănescu în prima sa conferinţă de presă la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și