Închide meniul
NEWS ALERT

Farul – FCSB, aproape imposibil de disputat! Roș-albaștrii au rămas în 12 jucători. Florin Tănase s-a accidentat din nou: „Are glezna cât pepenele!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2021, 20:27

Reclamă
Farul – FCSB, aproape imposibil de disputat! Roș-albaștrii au rămas în 12 jucători. Florin Tănase s-a accidentat din nou: „Are glezna cât pepenele!

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Abia revenit după o accidentare de durată, căpitanul lui FCSB are din nou de suferit. Glezna i s-a umflat și e greu de crezut că va putea fi recuperat la timp. În condițiile date, echipa lui Gigi Becali va cere amânarea meciului. E nevoie de o minune pentru ca situația să se schimbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase s-a accidentat din nou. Farul – FCSB, ca și amânat!

MM a confirmat că și Octavian Popescu s-a infectat cu Covid-19 și a intrat în izolare.

Da, a fost depistat pozitiv. La momentul ăsta avem 12, dar sperăm să recuperăm până la ora meciului. Tănase s-a accidentat și este disponibil. A terminat, dar are glezna cât pepenele galben, nu cât ăla roșu„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Numai două rezerve a avut FCSB în meciul cu CS Mioveni, câștigat cu 3-0. Conducătorii roș-albaștrilor anunță că nu mai au ce fotbaliști să aducă de la echipa a doua.

Jucătorii noștri de perspectivă sunt împrumutați la toate echipele. Noi am avut doi jucători împrumutați la Mioveni. Fotbaliștii sunt împrumutați la alte echipe. Nu putem să ne batem joc de competiție și să punem pe bancă jucători de 15 ani„, a mai spus MM.

Reclamă

Vicecampionii României au probleme uriașe de lot. La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați. Între timp, Tavi Popescu a fost băgat în izolare!

Florin Tănase, revenire cu gol la FCSB

Florin Tănase a avut parte de o revenire cu gol în tricoul echipei sale. La finalul meciului, căpitanul Florin Tănase a făcut anunţul momentului. Golgheterul Ligii 1 de sezonul trecut e aproape convins că meciul FCSB-ului, cu Farul, nu se va juca pentru că roş-albaştri sunt loviţi crunt de COVID.

Eu nu cred că va urma meciul cu Farul. Suntem prea puţini. Nu am emoţii. Am mai trecut prin asta”, a spus Florin Tănase imediat după victoria cu CS Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și