Închide meniul
NEWS ALERT

Farul – FCSB, aproape imposibil de disputat! Roș-albaștrii au rămas în 12 jucători. Florin Tănase s-a accidentat din nou: „Are glezna cât pepenele!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2021, 20:27

Farul – FCSB, aproape imposibil de disputat! Roș-albaștrii au rămas în 12 jucători. Florin Tănase s-a accidentat din nou: „Are glezna cât pepenele!

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Abia revenit după o accidentare de durată, căpitanul lui FCSB are din nou de suferit. Glezna i s-a umflat și e greu de crezut că va putea fi recuperat la timp. În condițiile date, echipa lui Gigi Becali va cere amânarea meciului. E nevoie de o minune pentru ca situația să se schimbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase s-a accidentat din nou. Farul – FCSB, ca și amânat!

MM a confirmat că și Octavian Popescu s-a infectat cu Covid-19 și a intrat în izolare.

Da, a fost depistat pozitiv. La momentul ăsta avem 12, dar sperăm să recuperăm până la ora meciului. Tănase s-a accidentat și este disponibil. A terminat, dar are glezna cât pepenele galben, nu cât ăla roșu„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Numai două rezerve a avut FCSB în meciul cu CS Mioveni, câștigat cu 3-0. Conducătorii roș-albaștrilor anunță că nu mai au ce fotbaliști să aducă de la echipa a doua.

Jucătorii noștri de perspectivă sunt împrumutați la toate echipele. Noi am avut doi jucători împrumutați la Mioveni. Fotbaliștii sunt împrumutați la alte echipe. Nu putem să ne batem joc de competiție și să punem pe bancă jucători de 15 ani„, a mai spus MM.

Reclamă

Vicecampionii României au probleme uriașe de lot. La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați. Între timp, Tavi Popescu a fost băgat în izolare!

Florin Tănase, revenire cu gol la FCSB

Florin Tănase a avut parte de o revenire cu gol în tricoul echipei sale. La finalul meciului, căpitanul Florin Tănase a făcut anunţul momentului. Golgheterul Ligii 1 de sezonul trecut e aproape convins că meciul FCSB-ului, cu Farul, nu se va juca pentru că roş-albaştri sunt loviţi crunt de COVID.

Eu nu cred că va urma meciul cu Farul. Suntem prea puţini. Nu am emoţii. Am mai trecut prin asta”, a spus Florin Tănase imediat după victoria cu CS Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și