Închide meniul

Barcelona – Dinamo Kiev | Ronald Koeman i-a înfuriat pe fani înaintea duelului cu Mircea Lucescu. „Nu ni se poate cere să câștigăm Champions League”. Declarații controversate!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2021, 16:39

Barcelona – Dinamo Kiev | Ronald Koeman i-a înfuriat pe fani înaintea duelului cu Mircea Lucescu. „Nu ni se poate cere să câștigăm Champions League. Declarații controversate!

Ronald Koeman a mai fost adversarul lui Mircea Lucescu

Profimediaimages

Koeman se teme de disputa cu ucrainenii lui Mircea Lucescu. A transmis un mesaj puternic conducerii și a avertizat că nu i se poate cere să câștige trofeul Ligii Campionilor, ținând cont de lotul pe care îl are la dispoziție!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Koeman, declarații surprinzătoare înainte de Barcelona – Dinamo Kiev

Campioană de cinci ori în UEFA Champions League, ultima dată în 2015, Barcelona trece printr-un moment teribil. Este pe ultimul loc în grupă, fără punct după primele două meciuri.

Nu știu ce se va întâmpla, depinde de circumstanțe. Nu este normal să ni se ceară să ajungem în sferturi, smifinale sau finală. Trebuie să câștigăm meciurile, iar noi ne gândim numai la cel de mâine. Marile echipe s-au întărit puternic, în timp ce Barcelona a scăzut. Este o schimbare. Sunt echipe care au un lot extrem de echilibrat, cu 23 de internaționali și o situație economică mai bună. Toate aceste lucruri influențează!

Da, noi putem concura, fără doar și poate. Dar nu ne puteți cere să câștigăm Champions League, văzând celelalte echipe care sunt în competiție!„, a declarat Ronald Koeman la conferința de presă, citat de Marca.

Koeman știe că, în cazul unui eșec pe Camp Nou cu echipa lui Mircea Lucescu, șansele la calificare scad dramatic. Dinamo Kiev are un punct înaintea partidei.

Reclamă

Trebuie să câștigăm pentru a avea o șansă să ne calificăm din faza grupelor. Știm ce avem de făcut. Dinamo Kiev este o echipă mai bună decât anul trecut, știm la ce să ne așteptăm. Ne riscăm viitorul în Champions League„, a subliniat tehnicianul Barcelonei.

Barcelona și Dinamo Kiev au fost adversare și anul trecut. În tur, catalanii au câștigat cu 2-1, iar la Kiev s-au impus cu 4-0!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și