Închide meniul

Karim Benzema riscă să ajungă la închisoare! Starul lui Real Madrid va fi audiat din nou în scandalul sexual în care a fost acuzat de şantaj de Mathieu Valbuena

Dragoș Vasile Publicat: 19 octombrie 2021, 17:23 / Actualizat: 19 octombrie 2021, 21:46

Reclamă

Karim Benzema va fi audiat din nou în scandalul sexual în care a fost acuzat de şantaj de Mathieu Valbuena

Karim Benzema va fi audiat timp de trei zile la Parchetul de la Versailles, în cazul şantajării fostului său coleg de la echipa naţională, Mathieu Valbuena. Dacă va fi găsit vinovat, atacantul francez riscă până la cinci ani de închisoare și o amendă de 75.000 de euro, notează Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui Real Madrid este acuzat de tentativă de şantaj. Atacantul l-ar fi forţat pe Valbuena să plătească o sumă importantă unor persoane care intraseră în posesia unui videoclip intim în care apărea şi Mathieu.

Astfel, Benzema este acuzat că ar fi intermediat „afacerea” dintre şantajişti şi Valbuena. Printre infractori se afla şi Djibril Cisse, care i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii un videoclip, cu momente intime în care Mathieu se afla cu iubita sa.

În decembrie 2015, atacantul Realului a fost suspendat din naţională de Federaţia Franceză de Fotbal şi, până în această vară, nu a mai jucat la prima reprezentativă.

Karim Benzema a recunoscut că își dorește să câștige Balonul de Aur 2021

Audiere francezului vine într-unul dintre cele mai bune momente din cariera sa. Recent, Karim Benzema a recunoscut că unul din marile sale visuri este să câștige Balonul de Aur.

Reclamă

Atacantul celor de la Real Madrid, care a marcat un gol fabulos în finala Ligii Națiunilor, simte că este mai aproape ca niciodată să câștige trofeul. Benzema se bate cu Messi, Ronaldo, Lewandowski și Jorginho pentru Balonul de Aur.

”Desigur că visez să câştig Balonul de Aur. Idolii mei, Ronaldo şi Zidane, au venit la Real Madrid. Şi eu am venit la Real Madrid. Ei au câştigat Balonul de Aur.

Acestea sunt lucruri mărunte la care mă gândesc. Ar fi unul dintre visurile mele din copilărie. În prezent mă aflu aici, nu sunt departe de a câştiga”, a declarat Benzema conform Marca, citând un interviu acordat Canal Plus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și