Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | „Visez să-l câștig, nu sunt departe acum!” Karim Benzema a recunoscut că își dorește să câștige marele trofeu: „Unul dintre visurile mele din copilărie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 9:38

Balonul de Aur 2021 | „Visez să-l câștig, nu sunt departe acum! Karim Benzema a recunoscut că își dorește să câștige marele trofeu: „Unul dintre visurile mele din copilărie

Karim Benzema visează să câștige Balonul de Aur

Profimediaimages

Karim Benzema a recunoscut că unul din marile sale visuri este să câștige Balonul de Aur. Atacantul celor de la Real Madrid, care a marcat un gol fabulos în finala Ligii Națiunilor, simte că este mai aproape ca niciodată să câștige trofeul. Benzema se bate cu Messi, Ronaldo, Lewandowski și Jorginho pentru Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Desigur că visez să câştig Balonul de Aur. Idolii mei, Ronaldo şi Zidane, au venit la Real Madrid. Şi eu am venit la Real Madrid. Ei au câştigat Balonul de Aur. Acestea sunt lucruri mărunte la care mă gândesc. Ar fi unul dintre visurile mele din copilărie. În prezent mă aflu aici, nu sunt departe de a câştiga”, a declarat Benzema conform Marca, citând un interviu acordat Canal Plus.

Karim Benzema a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

În această vară, Karim Benzema a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid. „Real Madrid şi Karim Benzema au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. El va rămâne la club până în vara lui 2023, pentru următoarele două sezoane”, se arată în comunicatul oficial al galacticilor.

Real Madrid i-a fixat o clauză de reziliere incredibilă francezului. Cine doreşte să îl transfere trebuie să plătească nu mai puţin de 1 miliard de euro. Este o sumă record pentru fotbalul mondial.

Candidații pentru Balonul de Aur, anunțați de France Football

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie. Până atunci, France Football va elimina treptat nume de pe listă, iar în marea finală vor rămâne doar trei candidați.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și