Închide meniul

Tensiune maximă după Atletico Madrid – Liverpool 2-3! Diego Simeone l-a lăsat cu mâna întinsă pe Jurgen Klopp: „Nu-mi place! Așa văd eu lucrurile!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 8:36

Reclamă
Tensiune maximă după Atletico Madrid – Liverpool 2-3! Diego Simeone l-a lăsat cu mâna întinsă pe Jurgen Klopp: „Nu-mi place! Așa văd eu lucrurile!

Diego Simeone l-a lăsat cu mâna întinsă pe Jurgen Klopp: "

Profimedia

Tensiune maximă după Atletico Madrid – Liverpool 2-3

Tensiune maximă la Madrid după Atletico Madrid – Liverpool 2-3. Meciul a început încă de la conferințele de presă, când Jurgen Klopp a explicat că nu este de acord cu stilul omologului său, Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Wanda Motropolitano a fost câștigat de Liverpool, după ce Atletico a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Antoine Griezmann.

La final, Diego Simeone, a refuzat să îl salute pe Jurgen Klopp. „Nu salut după meciuri pentru că nu-mi place. Nu este sănătos pentru că mereu va fi cineva nemulțumit de rezultat. Așa văd eu lucrurile. Dar data viitoare când îl văd pe Klopp o să îl salut fără probleme”, a spus Diego Simeone, citat de Marca.

Mohamed Salah a decis confruntarea după ce a transformat un penalty în minutul 78, iar cormoranii sunt liderii grupei B, cu 9 puncte. De partea cealaltă, Atletico ocupă locul 2, cu 4 puncte, și tremură pentru calficarea în optimile de finală.

Cum a reacționat Jurgen Klopp după ce Diego Simeone a refuzat să îl salute

La finalul meciului, vizibil iritat de rezultat, Diego Simeone nu l-a salutat pe Jurgen Klopp și l-a lăsat cu mâna în aer. Tehnicianul german s-a arătat deranjat de gestul lui „Cholo” și i-a transmis, prin intermediul semnelor, că nu este în regulă.

Reclamă

„Nu a fost nervos deloc. Am vrut să îl salut, dar el nu. A fugit către vestiar. Este o persoană care se consumă și la fel sunt și eu. Acum sunt nervos din cauza întrebării tale!”, a declarat și Jurgen Klopp.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și