Închide meniul

Tensiune maximă după Atletico Madrid – Liverpool 2-3! Diego Simeone l-a lăsat cu mâna întinsă pe Jurgen Klopp: „Nu-mi place! Așa văd eu lucrurile!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 8:36

Tensiune maximă după Atletico Madrid – Liverpool 2-3! Diego Simeone l-a lăsat cu mâna întinsă pe Jurgen Klopp: „Nu-mi place! Așa văd eu lucrurile!

Diego Simeone l-a lăsat cu mâna întinsă pe Jurgen Klopp: "

Profimedia

Tensiune maximă după Atletico Madrid – Liverpool 2-3

Tensiune maximă la Madrid după Atletico Madrid – Liverpool 2-3. Meciul a început încă de la conferințele de presă, când Jurgen Klopp a explicat că nu este de acord cu stilul omologului său, Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Wanda Motropolitano a fost câștigat de Liverpool, după ce Atletico a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Antoine Griezmann.

La final, Diego Simeone, a refuzat să îl salute pe Jurgen Klopp. „Nu salut după meciuri pentru că nu-mi place. Nu este sănătos pentru că mereu va fi cineva nemulțumit de rezultat. Așa văd eu lucrurile. Dar data viitoare când îl văd pe Klopp o să îl salut fără probleme”, a spus Diego Simeone, citat de Marca.

Mohamed Salah a decis confruntarea după ce a transformat un penalty în minutul 78, iar cormoranii sunt liderii grupei B, cu 9 puncte. De partea cealaltă, Atletico ocupă locul 2, cu 4 puncte, și tremură pentru calficarea în optimile de finală.

Cum a reacționat Jurgen Klopp după ce Diego Simeone a refuzat să îl salute

La finalul meciului, vizibil iritat de rezultat, Diego Simeone nu l-a salutat pe Jurgen Klopp și l-a lăsat cu mâna în aer. Tehnicianul german s-a arătat deranjat de gestul lui „Cholo” și i-a transmis, prin intermediul semnelor, că nu este în regulă.

Reclamă

„Nu a fost nervos deloc. Am vrut să îl salut, dar el nu. A fugit către vestiar. Este o persoană care se consumă și la fel sunt și eu. Acum sunt nervos din cauza întrebării tale!”, a declarat și Jurgen Klopp.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și