Închide meniul

CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar: „Ne-am îngrozit puțin! Dan Petrescu a avut o discuție cu jucătorii!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 8:59

Reclamă
CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar: „Ne-am îngrozit puțin! Dan Petrescu a avut o discuție cu jucătorii!

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar

CFR Cluj ocupă ultimul loc în UEFA Conference League după două etape. Ardelenii joacă cu olandezii de la AZ Alkmaar și au nevoie de puncte pentru a spera la primăvara europeană. Totuși, Bogdan Mara recunoaște că adversara este superioară campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cu Rapid a fost unul din cel mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii nu au arătat nimic, nici dorință, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuție cu ei.

Ne așteaptă o serie grea de meciuri dificile: joi cu Alkmaar, o echipă extrem de puternică, a jucat mereu în fazele superioare din cupele europene. În lotul actual are mulți jucători de echipa națională, 14 în total.

Ne-am îngrozit puțin uitându-mă la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax și PSV anul trecut în Eredivisie. Dar jucătorii noștri se vor mobiliza, trebuie să învețe din greșeli, să fie din nou luptători”, a declarat Bogdan Mara la digisport.ro.

CFR Cluj a evitat dezastrul! Suma pe care a achitat-o pentru a nu fi exclusă din Europa

Campioana era să o păţească după transferul din vară al lui Ulrich Meleke de la FC Botoşani. CFR Cluj s-a angajat să achite 250.000 de euro moldovenilor. Jucătorul a fost împrumutat, ulterior, la FC Voluntari, dar campioana României nu a achitat suma de transfer către gruparea moldavă.

Reclamă

CFR Cluj a fost reclamată la comisiile FRF, care le-au dat dreptate celor de la FC Botoșani. Astfel, ardelenii riscau să fie excluşi din cupele europene, după această decizie, astfel că șefii campioanei s-au văzut nevoiți să bage mâna în buzunar. „Feroviarii” au plătit deja o primă tranșă din cei 250.000 de euro și au convenit să achite restul sumei în iarnă, în decembrie și ianuarie.

Campioana a plătit deja 100.000 de euro, iar restul de 150.000 de euro vor fi achitați în două tranșe: una în decembrie și cea de a doua în ianuarie 2022, anunţă prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și