Închide meniul

CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar: „Ne-am îngrozit puțin! Dan Petrescu a avut o discuție cu jucătorii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 8:59

CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar: „Ne-am îngrozit puțin! Dan Petrescu a avut o discuție cu jucătorii!

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar

CFR Cluj ocupă ultimul loc în UEFA Conference League după două etape. Ardelenii joacă cu olandezii de la AZ Alkmaar și au nevoie de puncte pentru a spera la primăvara europeană. Totuși, Bogdan Mara recunoaște că adversara este superioară campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cu Rapid a fost unul din cel mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii nu au arătat nimic, nici dorință, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuție cu ei.

Ne așteaptă o serie grea de meciuri dificile: joi cu Alkmaar, o echipă extrem de puternică, a jucat mereu în fazele superioare din cupele europene. În lotul actual are mulți jucători de echipa națională, 14 în total.

Ne-am îngrozit puțin uitându-mă la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax și PSV anul trecut în Eredivisie. Dar jucătorii noștri se vor mobiliza, trebuie să învețe din greșeli, să fie din nou luptători”, a declarat Bogdan Mara la digisport.ro.

CFR Cluj a evitat dezastrul! Suma pe care a achitat-o pentru a nu fi exclusă din Europa

Campioana era să o păţească după transferul din vară al lui Ulrich Meleke de la FC Botoşani. CFR Cluj s-a angajat să achite 250.000 de euro moldovenilor. Jucătorul a fost împrumutat, ulterior, la FC Voluntari, dar campioana României nu a achitat suma de transfer către gruparea moldavă.

Reclamă

CFR Cluj a fost reclamată la comisiile FRF, care le-au dat dreptate celor de la FC Botoșani. Astfel, ardelenii riscau să fie excluşi din cupele europene, după această decizie, astfel că șefii campioanei s-au văzut nevoiți să bage mâna în buzunar. „Feroviarii” au plătit deja o primă tranșă din cei 250.000 de euro și au convenit să achite restul sumei în iarnă, în decembrie și ianuarie.

Campioana a plătit deja 100.000 de euro, iar restul de 150.000 de euro vor fi achitați în două tranșe: una în decembrie și cea de a doua în ianuarie 2022, anunţă prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și