Închide meniul

CFR Cluj – AZ Alkmaar | „Dorm puțin și sunt îngrijorat!”. Dan Petrescu are coșmaruri înaintea meciului din Conference League. „Se vede și pe fața mea”. Eșecul cu Rapid a lăsat urme adânci!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 18:36

Reclamă
CFR Cluj – AZ Alkmaar | „Dorm puțin și sunt îngrijorat!. Dan Petrescu are coșmaruri înaintea meciului din Conference League. „Se vede și pe fața mea. Eșecul cu Rapid a lăsat urme adânci!

Dan Petrescu nu are somn înaintea meciului cu AZ Alkmaar

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

CFR Cluj este pe ultimul loc, fără victorie. Are acum un meci „de foc” cu liderul grupei. „Bursucul” se gândește la ce este mai rău și a ținut să își laude viitoarea adversară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar: „Nu prea am dormit deloc”

Pot să spun că mă sperie pentru că au un lot foarte bun, tânăr, între 21 și 28 de ani. Sunt 14 jucători de națională, jucători de clasă, care au tinerețe și viteză. Au terminat pe locul 3 într-un campionat foarte puternic. Ați văzut ieri ce a făcut Ajax cu Dortmund, fotbalul olandez a produs mereu jucători tineri și jucători de calitate. Jocul de atac al lor este, sincer, unul pe care nu l-am mai văzut de mult la alte echipe.

Pe mine mă sperie mai mult forma noastră decât cei de la Alkmaar. Dar și cei de la Alkmaar„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Petrescu încă nu și-a revenit după eșecul cu Rapid, din Liga 1. Ardelenii aveau trei victorii la rând, dar au cedat cu 0-2 în fața echipei lui Mihai Iosif. Antrenorul lui CFR Cluj se resimte.

Cât sunt antrenor la orice echipă, mai ales la CFR Cluj, nu dorm bine! Indiferent de scor, de victorie. Dorm puțin și sunt îngrijorat! Dar după ultimul meci a fost mult mai greu, poate se vede și pe fața mea. Nu prea am dormit deloc, nu am înțeles nimic din acel meci.

Reclamă

Am încercat să văd unde am greșit și ce trebuie să fac în continuare pentru că de asta m-am întors la CFR, să aduc echipa unde a fost. Sunt conștient că nu mai e echipa care a fost, în anii trecuți, în cupele europene„, a reacționat antrenorul lui CFR Cluj.

Chiar dacă a pierdut cu Rapid, gruparea din Gruia a rămas pe primul loc în Liga 1. Totuși, avantajul față de FCSB s-a redus la șase puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și