Închide meniul

CFR Cluj – AZ Alkmaar | „Dorm puțin și sunt îngrijorat!”. Dan Petrescu are coșmaruri înaintea meciului din Conference League. „Se vede și pe fața mea”. Eșecul cu Rapid a lăsat urme adânci!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 18:36

Reclamă
CFR Cluj – AZ Alkmaar | „Dorm puțin și sunt îngrijorat!. Dan Petrescu are coșmaruri înaintea meciului din Conference League. „Se vede și pe fața mea. Eșecul cu Rapid a lăsat urme adânci!

Dan Petrescu nu are somn înaintea meciului cu AZ Alkmaar

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

CFR Cluj este pe ultimul loc, fără victorie. Are acum un meci „de foc” cu liderul grupei. „Bursucul” se gândește la ce este mai rău și a ținut să își laude viitoarea adversară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar: „Nu prea am dormit deloc”

Pot să spun că mă sperie pentru că au un lot foarte bun, tânăr, între 21 și 28 de ani. Sunt 14 jucători de națională, jucători de clasă, care au tinerețe și viteză. Au terminat pe locul 3 într-un campionat foarte puternic. Ați văzut ieri ce a făcut Ajax cu Dortmund, fotbalul olandez a produs mereu jucători tineri și jucători de calitate. Jocul de atac al lor este, sincer, unul pe care nu l-am mai văzut de mult la alte echipe.

Pe mine mă sperie mai mult forma noastră decât cei de la Alkmaar. Dar și cei de la Alkmaar„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Petrescu încă nu și-a revenit după eșecul cu Rapid, din Liga 1. Ardelenii aveau trei victorii la rând, dar au cedat cu 0-2 în fața echipei lui Mihai Iosif. Antrenorul lui CFR Cluj se resimte.

Cât sunt antrenor la orice echipă, mai ales la CFR Cluj, nu dorm bine! Indiferent de scor, de victorie. Dorm puțin și sunt îngrijorat! Dar după ultimul meci a fost mult mai greu, poate se vede și pe fața mea. Nu prea am dormit deloc, nu am înțeles nimic din acel meci.

Reclamă

Am încercat să văd unde am greșit și ce trebuie să fac în continuare pentru că de asta m-am întors la CFR, să aduc echipa unde a fost. Sunt conștient că nu mai e echipa care a fost, în anii trecuți, în cupele europene„, a reacționat antrenorul lui CFR Cluj.

Chiar dacă a pierdut cu Rapid, gruparea din Gruia a rămas pe primul loc în Liga 1. Totuși, avantajul față de FCSB s-a redus la șase puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și