Închide meniul

Aşa arată trofeul turneului Transylvania Open! „Floarea Infinitului este magică”

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 15:19

Reclamă
Aşa arată trofeul turneului Transylvania Open! „Floarea Infinitului este magică

Aşa arată trofeul turneului Transylvania Open!

Facebook Transylvania Open

Trofeul a fost creat de designerul Malvina Cservenschi, care a transformat elementul geometric din Coloana Infinitului într-o petală. Iar de la acea petală s-a născut Floarea Infinitului, o piesă unică şi puternică prin mesajul ei, parte din Infinity, cea mai iubita colecţie Malvensky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea reprezintă iubirea infinită, încrederea nelimitată în potenţialul uman şi este un omagiu dedicat valorii inestimabile a operei celui mai apreciat artist roman, Constantin Brâncuşi: Coloana Infinitului.

Cum arată trofeul de la Cluj-Napoca Transylvania Open

„Am ales să pornesc de la simbolul Florii Infinitului în designul trofeelor Transylvania Open 2021, lăsându-mă inspirată de sloganul acestui eveniment de anvergura: Tennis with a touch of magic. Sportul reprezintă una dintre pasiunile mele, alături de creaţia de bijuterii. În fiecare piesă care îmi poartă semnătură pun un strop de magie. Iar Floarea Infinitului este magică.

Pentru că reprezintă un model unic, o floare bijuterie, care, prin structura să geometrică, curată şi simetrică, dezvoltă ideea de absolut, năzuinţă de a ne <dezbracă> de limite, de Perfecţiune înţeleasă drept Armonie. În acelaşi timp, Floarea Infinitului cuprinde în esenţa semnificaţiei sale valorile care unesc creaţia cu sportul alb: determinare, viziune, disciplină, imaginaţie, curaj”, a declarat creatoarea.

Reclamă

Turneul de la Cluj-Napoca, la care şi-au anunţat prezenţa jucătoare importante, ca Garbine Muguruza, Simona Halep şi Emma Răducanu, începe, sâmbătă, cu meciurle din calificări.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” Vezi toate știrile
Citește și