Închide meniul

Emma Răducanu și-a ales antrenorul pentru Transylvania Open! Cu cine se antrenează noua stea din tenisul mondial. Anunțul făcut de englezi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 octombrie 2021, 10:46

Emma Răducanu și-a ales antrenorul pentru Transylvania Open! Cu cine se antrenează noua stea din tenisul mondial. Anunțul făcut de englezi

Emma Răducanu și-a ales antrenorul pentru Transylvania Open

Profimedia

Carril a jucat un rol foarte important în ascensiunea fostului număr 1 britanic din afara Top 100 WTA până în top 10 mondial, scrie news.ro Despărţirea de Konta, produsă la sfârşitul anului 2016, a fost o mare surpriză, după ce jucătoarea s-a calificat în prima sa semifinală de Grand Slam, la Australian Open şi a câştigat primul ei trofeu WTA, la Stanford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu și-a ales antrenorul pentru Transylvania Open

De atunci, Carril şi-a continuat legăturile cu tenisul britanic. El a lucrat pentru scurt timp la una dintre academiile naţionale ale federaţiei britanice din Stirling şi a colaborat cel mai recent cu jucătoarea Katie Swan, în vârstă de 22 de ani.

BBC scrie că Răducanu ar putea avea alte perioade de probă după cea cu Carril, în timp ce sporiva şi familia ei încearcă să identifice antrenorul potrivit care să o pregătească pentru Australian Open, din ianuarie.

Luna aceasta, presa britanică a anunţat că jucătoarea cu tată român şi mamă chineză este aproape de a perfecta o colaborare cu argentinianul Carlos Rodriguez, cel care a pregătit-o 15 ani pe Justine Henin, însă surse din anturajul fostei jucătoare belgiene au negat informaţia.

Emma Răducanu s-a despărțit de antrenorul cu care a câștigat US Open

La scurt timp după ce a câştigat US Open, luna trecută, sportiva de 18 ani s-a despărţit de antrenorul care a îndrumat-o către primul titlu major din carieră, Andrew Richardson.

Reclamă

La turneul de la Indian Wells, la care a fost eliminată de numărul 100 mondial Aliaksandra Sasnovici, în turul al doilea, în care a fost acceptată direct, Răducanu a lucrat cu Jeremy Bates, antrenor în cadrul Federaţiei Briatnice de Tenis.

Înainte de a juca la Indian Wells, Răducanu afirma că nu se grăbeşte să-şi angajeze un nou antrenor.

Până la urmă, eşti pe cont propriu şi trebuie să fii propriul tău antrenor pe teren, aşa că mă simt destul de confortabil. Voi aştepta şi voi încerca să găsesc persoana potrivită. Nu o să mă grăbesc deloc. Caut doar lucruri generale la un antrenor, cineva cu care să te înţelegi bine şi care te poate împinge înainte”, a precizat sportiva de 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu şi-a anunţat prezenţa la Transylvania Open, turneu care va începe săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca.

Recomandări
  • Emma Răducanu și-a ales antrenorul pentru Transylvania Open
  • Cu cine se antrenează noua stea din tenisul mondial

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și