Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, anunț uriaș despre noul său iubit. Cine ar fi bărbatul care o consolează după divorțul de Laurențiu Reghecampf: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 16:47 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 0:54

Reclamă
Anamaria Prodan, anunț uriaș despre noul său iubit. Cine ar fi bărbatul care o consolează după divorțul de Laurențiu Reghecampf: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a anunțat că își va reface viața după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze. Agentul de jucător a spus că simte nevoie de afecțiune după ce a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, anunț uriaș despre noul său iubit

Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român”, a spus Anamaria Prodan la Pro TV, conform playsport.ro. În momentul în care moderatorul emisiunii a întrebat-o dacă e cel din Dubai, Anamaria Prodan a râs aprobator.

Anamaria Prodan a spus că nu își va șterge numele și tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf, chiar dacă va divorța de acesta.

Am numele lui scris pe mână, tatuajul pe spate. Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe. Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan rupe tăcerea în pragul divorțului. Adevărul despre presupusul amant și ce relație are Reghecampf cu el

Anamaria Prodan se află chiar înaintea divorțului de Laurențiu Reghecampf și a vorbit deschis despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Dan Alexa.

Reclamă

În spațiul public, a apărut în mai multe rânduri înformația că agentul de jucători ar avea o aventură cu Alexa, dar Prodan neagă această variantă, susținând că acesta este doar un om pe care l-a ajutat în cariera de antrenor.

”Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind. Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună? La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și