Închide meniul
Foto

Final de an de coșmar pentru Anamaria Prodan. O așteaptă clipe grele la Tribunal. Cum s-a pregătit vedeta de „război”

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2021, 16:12

Reclamă
Final de an de coșmar pentru Anamaria Prodan. O așteaptă clipe grele la Tribunal. Cum s-a pregătit vedeta de „război”

Colaj Instagram / Hepta

În acest final de an, Anamaria Prodan se judecă atât cu soțul ei, cât și cu Dennis Man. Riscă să aibă un proces și cu Corina Bilcon, pe numele real Corina Caciuc. Femeia despre care se spune că este într-o relație cu Reghecampf și că ar fi însărcinată este dispusă să își caute dreptatea în instanță, anunță fanatik.ro. Totul după ce Anamaria Prodan a acuzat-o că ar fi fost escortă în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan are tot mai multe procese la Tribunal

Anamaria se pregătește pentru ce este mai rău și a luat o primă decizie importantă. L-a angajat pe avocatul celebru care l-a „distrus” pe Michael Jordan. Va fi reprezentată de Don Schiller, cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legenda din NBA. Vedeta din România va fi ajutată și de Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Anamaria Prodan este hotărâtă să îl lase fără avere pe Reghecampf, toți banii și proprietățile familiei urmând a ajunge pe numele copiilor. A sperat până în ultimul moment că nu se va ajunge aici, dar soțul ei a depus deja actele de divorț.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!„, a precizat antrenorul Universității Craiova.

Reclamă

Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal și pe Dennis Man

Anamaria Prodan nu cedează şi anunţă că îl aşteaptă în instanţă pe Dennis Man. Agentul de jucători nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Internaţionalul român şi-a rupt unilateral contractul înainte de a fi cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro.

Anamaria s-a considerat trădată de Man şi a depus dosarul la Tribunalul Ilfov. Cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro, iar primul termen al procesului a fost fixat săptămâna viitoare, pe 26 octombrie. Celebrul impresar tocmai a dezvăluit că este pregătită pentru ceea ce va urma.

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și