Închide meniul

FIFA a stabilit data pentru tragerea la sorți a play-off-ului pentru CM 2022! Care sunt posibilii adversari ai României

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 17:06

Reclamă
FIFA a stabilit data pentru tragerea la sorți a play-off-ului pentru CM 2022! Care sunt posibilii adversari ai României

FIFA a stabilit tragerea la sorți a play-off-ului CM 2022!

Marcus Brandt/dpa

Evenimentul va avea loc pe 26 noiembrie, într-o zi de vineri, de la ora 18:00 (ora României), la Zurich, scrie frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA a stabilit tragerea la sorți a play-off-ului pentru CM 2022

În play-off vor participa 12 echipe: cele 10 echipe clasate pe locul 2 în grupele preliminare și primele două cel mai bine clasate în Liga Națiunilor și care nu vor termina pe primele două locuri în preliminarii.

Națiunile vor fi împărțite în trei grupe cu patru echipe. Meciurile din fiecare grupă se vor disputa în sistem de semifinale și finală. Cele trei echipe triumfătoare se vor alătura celor zece câștigătoare din grupele preliminare pentru a reprezenta Europa la cea de-a 22-a ediție a Campionatului Mondial Qatar 2022.

România ocupă în acest moment locul doi în Grupa J și mai are de disputat două partide, cu Islanda (11 noiembrie) și Liechtensterin (14 noiembrie). Două victorii le-ar asigura tricolorilor calificarea în play-off.

Care sunt posbilii adversari ai României

România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2022. În acest moment, România poate da la baraj peste Serbia, Polonia, Elveţia, Suedia, Scoţia sau Croaţia. Lucrurile se pot modifica, având în vedere că mai sunt de jucat meciuri în preliminarii.

Reclamă

Chiar şi Portugalia lui Cristiano Ronaldo poate ajunge la baraj. Cea mai optimistă variantă ar fi să jucăm cu Scoţia în semifinale.

Cum arată clasamentul în grupa României

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și