Închide meniul

Petrolul – CSA Steaua 2-0. „Lupii galbeni” au dat de pământ cu echipa lui Daniel Oprița! 9 victorii la rând în Liga 2 pentru ploieșteni

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 21:32

Reclamă
Petrolul – CSA Steaua 2-0. „Lupii galbeni au dat de pământ cu echipa lui Daniel Oprița! 9 victorii la rând în Liga 2 pentru ploieșteni

Petrolul - Chiajna 1-0

Hepta

Petrolul a dominat primele 45 de minute, dar „Lupii galbeni” nu au fost inspirați la finalizare. Cea mai mare ocazie a ratat-o Diarra, care a trimis în bară după o lovitură liberă executată de Țicu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul – CSA Steaua 2-0

Petroliștii nu au mai ratat și în repriza a doua. Diarra a fost cel care a deschis scorul, în minutul 57, cu o reluare sigură, cu piciorul stâng, după o centrare a lui Bratu.

Același Diarra a majorat avantajul gazdelor șase minute mai tărziu. Atacantul liderului din Liga 2 l-a învins pe Bălbărău după ce a fost servit ideal de Măzărache.

CSA Steaua a replicat cu ocaziile lui Chipirliu și Huiban, dar jucătorii lui Oprița n-au fost în stare să marcheze din poziții ideale. Pe final, Petrolul putea să mai marcheze o dată, dar Saim Tudor a fost blocat de Bălbărău în situație unu versus unu.

S-a terminat 2-0 pentru Petrolul, care a ajuns la nouă victorii la rând în Liga 2. Ploieștenii sunt lideri în Liga 2, cu 30 de puncte, la 6 lungimi în fața lui „U” Cluj, principala urmăritoare, care are un meci mai puțin disputat.

Reclamă

De cealaltă parte, CSA Steaua rămâne pe locul cinci, fără victorie de două etape. Elevii lui Daniel Oprița au 21 de puncte, cu cinci mai mult decât Metaloglobus, prima echipă din afara locurilor de play-off.

Cum arată clasamentul în Liga 2

1. Petrolul, 11 meciuri, 30 de puncte
2. „U” Cluj, 10 meciuri, 24 de puncte
3. Concordia Chiajna, 10 meciuri, 23 de puncte
4. FC Hermannstadt, 10 meciuri, 22 de puncte
5. CSA Steaua, 11 meciuri, 21 de puncte
6. FC Buzău, 10 meciuri, 10 puncte

În runda următoare, Petrolul va juca în deplasare împotriva Astrei Giurgiu, în timp ce CSA Steaua va primi vizita Concordiei Chiajna.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și