Închide meniul

Mircea Rednic, decizie radicală la Dinamo! I-a luat banderola lui Deian Sorescu: „El va fi căpitan, merită”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 13:36

Reclamă
Mircea Rednic, decizie radicală la Dinamo! I-a luat banderola lui Deian Sorescu: „El va fi căpitan, merită

Deian Sorescu şi-a pierdut banderola de capitan

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Echipa din Ştefan cel Mare trece printr-o perioadă critică. E penultima în clasament, cu doar 7 puncte acumulate din 12 partide. După mai multe transferuri, Rednic a decis să îi dea banderola de căpitan al echipei lui Gabriel Torje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, decizie radicală la Dinamo

Mircea Rednic i-a luat banderola lui Deian Sorescu în urma unei întâlniri pe care echipa a avut-o recent cu liderii din DDB, după ce Torje a preluat roul de lider și a calmat o situație tensionată.

„Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii. Era o tensiune mare, iar el a reușit să calmeze pe toată lumea. A demonstrat că merită să fie căpitan pentru acest meci. N-am nimic cu Deian, am vorbit cu el.

Mi-a cerut scuze mie, a cerut scuze clubului, dar i-am explicat greșeala pe care a făcut-o la adresa mea și a suporterilor. Indiferent ce se întâmplă, Dinamo trăiește datorită suporterilor, datorită domnului Iuhasz, datorită domnlui Badea.

Trebuie să fii respectuos. El cred că și-a rezolvat toate probleme și are tot interesul să se fi întâmplat asta: a pierdut echipa națională, se vorbește mai puțin de el. Trebuie să înțeleagă și el, dar și ceilați, că nu mai țin cont de nimeni și nimic: mă interesează doar ca echipa să aibă rezultate”, a spus Rednic, într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu Rapid.

Reclamă

Mircea Rednic atacă Rapidul cu noile achiziţii

Pentru a avea mai multe şanse să bată revelaţia Rapid, Mircea Rednic face mişcarea momentului. A dezvăluit că ultimii doi jucători transferați de Dinamo au primit „cartea verde” și sunt în lot pentru derby. Este vorba despre Michel Espinosa şi Tomas Vestenicky.

„Michel (n.r. Espinosa) și Tomas (n.r. Vestenicky) au primit cartea verde și vor fi în lot, astea sunt informațiile de la echipă. E un meci important, cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun. Nu doar rezultatul a fost bun, ci și jocul. E clar că e o formație bună. Noi n-avem foarte multe alternative, trebuie să abordăm jocul să luăm trei puncte.

Atmosfera e bună datorită lor (n.r. jucătorilor), nu pot să fac atmosferă singur. Sunt toate condițiile ca ei să se pregătească bine și să joace.”, a declarat Mircea Rednic la conferință de presă dinaintea partidei cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și