Închide meniul

Mircea Rednic, decizie radicală la Dinamo! I-a luat banderola lui Deian Sorescu: „El va fi căpitan, merită”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 13:36

Reclamă
Mircea Rednic, decizie radicală la Dinamo! I-a luat banderola lui Deian Sorescu: „El va fi căpitan, merită

Deian Sorescu şi-a pierdut banderola de capitan

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Echipa din Ştefan cel Mare trece printr-o perioadă critică. E penultima în clasament, cu doar 7 puncte acumulate din 12 partide. După mai multe transferuri, Rednic a decis să îi dea banderola de căpitan al echipei lui Gabriel Torje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, decizie radicală la Dinamo

Mircea Rednic i-a luat banderola lui Deian Sorescu în urma unei întâlniri pe care echipa a avut-o recent cu liderii din DDB, după ce Torje a preluat roul de lider și a calmat o situație tensionată.

„Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii. Era o tensiune mare, iar el a reușit să calmeze pe toată lumea. A demonstrat că merită să fie căpitan pentru acest meci. N-am nimic cu Deian, am vorbit cu el.

Mi-a cerut scuze mie, a cerut scuze clubului, dar i-am explicat greșeala pe care a făcut-o la adresa mea și a suporterilor. Indiferent ce se întâmplă, Dinamo trăiește datorită suporterilor, datorită domnului Iuhasz, datorită domnlui Badea.

Trebuie să fii respectuos. El cred că și-a rezolvat toate probleme și are tot interesul să se fi întâmplat asta: a pierdut echipa națională, se vorbește mai puțin de el. Trebuie să înțeleagă și el, dar și ceilați, că nu mai țin cont de nimeni și nimic: mă interesează doar ca echipa să aibă rezultate”, a spus Rednic, într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu Rapid.

Reclamă

Mircea Rednic atacă Rapidul cu noile achiziţii

Pentru a avea mai multe şanse să bată revelaţia Rapid, Mircea Rednic face mişcarea momentului. A dezvăluit că ultimii doi jucători transferați de Dinamo au primit „cartea verde” și sunt în lot pentru derby. Este vorba despre Michel Espinosa şi Tomas Vestenicky.

„Michel (n.r. Espinosa) și Tomas (n.r. Vestenicky) au primit cartea verde și vor fi în lot, astea sunt informațiile de la echipă. E un meci important, cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun. Nu doar rezultatul a fost bun, ci și jocul. E clar că e o formație bună. Noi n-avem foarte multe alternative, trebuie să abordăm jocul să luăm trei puncte.

Atmosfera e bună datorită lor (n.r. jucătorilor), nu pot să fac atmosferă singur. Sunt toate condițiile ca ei să se pregătească bine și să joace.”, a declarat Mircea Rednic la conferință de presă dinaintea partidei cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și