Închide meniul

Joshua Kimmich refuză vaccinul împotriva Covid-19. Explicațiile starului de la Bayern Munchen. Thomas Muller: „Sper ca colegii mei să se vaccineze!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 14:31

Reclamă
Joshua Kimmich refuză vaccinul împotriva Covid-19. Explicațiile starului de la Bayern Munchen. Thomas Muller: „Sper ca colegii mei să se vaccineze!

Joshua Kimmich refuză să se vaccineze

Profimedia

Joshua Kimmich a insistat că nu este împotriva vaccinului. Internaționalul german a exlicat că nu s-a vaccinat până acum din cauza „lipsei unor studii pe termen lung”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am îngrijorări legate de lipsa unor studii pe termen lung. Desigur, sunt conștient de responsabilitatea mea. Urmez toate măsurile de igienă și sunt testat la fiecare două-trei zile. Fiecare ar trebui să ia singur decizia„, a spus Joshua Kimmich, potrivit Sky Sports.

Joshua Kimmich refuză vaccinul împotriva Covid-19, dar donează bani pentru combaterea pandemiei

Pe de altă parte, Kimmich, împreună cu alți colegi de la Bayern, donează bani pentru a pune la dispoziție vaccinul și tratamente pentru alți oameni. În martie 2020 a înființat „WeKickCorona”, alături de Leon Goretzka, o inițiativă care vrea să ajute persoanele afectate de pandemie.

„Faptul că nu mă vaccinez nu înseamnă că nu practic ceea ce predic. Am donat bani către Unicef, astfel încât să poată face vaccinuri disponibile în țările fără acces la vaccinuri. Dacă oamenii decid că vor să se vaccineze, ar trebui să facem tot ce putem pentru a ne asigura că pot.

Mi se pare păcat că în această dezbatere există doar vaccinați și nevaccinați. Există și alți oameni care au îngrijorări, indiferent de motivele lor, și cred că ar trebui să respectăm acest lucru atâta timp cât respectă și măsurile.

Reclamă
Reclamă

Nu spun categoric că nu mă voi vaccina, am doar câteva îngrijorări. Este absolut posibil să mă vaccinez în viitor”, a mai spus Joshua Kimmich.

Thomas Muller: „Sper ca colegii meri să se vaccineze!”

Thomas Muller, coechipierul lui Kimmich de la Bayern, îi respectă decizia de a refuza vaccinul. Alți patru jucători de la Bayern sunt, de asemenea, nevaccinați. Cu toate acestea, Muller a dezvăluit că speră ca jucătorii care nu au fost vaccinați să se răzgândească.

Eu, personal, sunt un prieten al vaccinării. Sper că jucătorii care nu au fost încă vaccinați să se răzgândească. În cele din urmă, toți vrem să ieșim din această pandemie.

Reclamă

Din câte știu eu, vaccinarea este cel mai bun mod de a face asta. Cu toate acestea, trebuie să încercăm să respectăm acest lucru (n.r.- decizia lui Kimmich). Este o discuție delicată – decizia este de înțeles din punct de vedere uman„, a spus Thomas Muller, potrivit sursei citate.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și