Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihăilă, puși la zid de italieni după Reggina – Parma 2-1: „Nervos și egoist, deci e inutil!” / „Doar șutează, asta e tot!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2021, 22:39

Reclamă
Dennis Man și Valentin Mihăilă, puși la zid de italieni după Reggina – Parma 2-1: „Nervos și egoist, deci e inutil! / „Doar șutează, asta e tot!

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Dennis Man și Valentin Mihăilă, puși la zid de italieni după Reggina – Parma 2-1

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari pentru Parma în ultimul meci din Serie B. Parma a pierdut cu Reggina, scor 1-2, iar cei doi internaționali români au fost „taxați” de presa din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nervos și egoist, deci e inutil!”, au scris italienii de la parmalive.com despre Dennis Man, care a primit nota 4.5. De partea cealaltă, aceștia au scris despre Valentin Mihăilă că e „mai puțin nervos decât Man, însă la fel de ‘util’. Șutează, dar asta e tot!”. Fostul jucător al Universității Craiova a primit nota 5.

În urma eșecului cu Reggina, Parma a ajuns la șase meciuri fără victorie și ocupă locul 15 în Serie B, cu 10 puncte obținute în 9 etape. În următoarea etapă, echipa lui Man și Mihăilă joacă cu Cittadella în deplasare.

Dennis Man, criticat de italieni: „Păcătuiește prin egoismul excesiv!”

Dennis Man (23 ani) a fost titular în meciul cu Monza alături de Valentin Mihăilă (21 ani). Parma nu a reușit să câștige, chiar dacă a jucat în superioritate numerică mai bine de 20 de minute. La final, fanii i-au huiduit pe jucători.

După 83 de minute, Enzo Maresca a decis să îl schimbe pe fostul jucător de la FCSB, iar jurnaliștii italieni l-au pus la zid. ”A avut mici sclipiri, dar păcătuiește prin egoismul excesiv. A cântărit greu și greșeala sa din fața porții din finalul primei reprize”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și