Închide meniul

Dennis Man, pus la zid în Italia: „Păcătuiește prin egoismul excesiv!” Fanii au huiduit-o pe Parma după remiza cu Monza

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 21:41

Dennis Man, pus la zid în Italia: „Păcătuiește prin egoismul excesiv! Fanii au huiduit-o pe Parma după remiza cu Monza

Dennis Man, uitat pe banca de rezerve la Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

  • Dennis Man, pus la zid în Italia
  • Fanii au huiduit-o pe Parma după remiza cu Monza

Dennis Man, pus la zid în Italia

Dennis Man (23 ani) a fost titular în meciul cu Monza alături de Valentin Mihăilă (21 ani). Parma nu a reușit să câștige, chiar dacă a jucat în superioritate numerică mai bine de 20 de minute. La final, fanii i-au huiduit pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 83 de minute, Enzo Maresca a decis să îl schimbe pe fostul jucător de la FCSB. ”A avut mici sclipiri, dar păcătuiește prin egoismul excesiv. A cântărit greu și greșeala sa din fața porții din finalul primei reprize”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

De partea cealaltă, Valentin Mihăilă a fost lăudat. Italienii l-au descris ca fiind „cel mai periculos de pe teren, cu multe faze create și o transversală în dreptul lui”.

Reclamă

În urma remizei cu Monza, 0-0, „cruciații” au ajuns la cinci meciuri fără victorie și ocupă locul 12 în Serie B.

Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man

Anamaria Prodan nu cedează şi anunţă că îl aşteaptă în instanţă pe Dennis Man. Agentul de jucători nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Reclamă

Internaţionalul român şi-a rupt unilateral contractul cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro.

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”