Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Am urcat în tren şi am mers trei zile”. Dezvăluiri spumoase ale lui Daniel Stanciu. Ce a păţit agentul FIFA într-o deplasare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 11:13 / Actualizat: 25 octombrie 2021, 14:37

Reclamă

Daniel Stanciu a surprins pe toată lumea şi l-a făcut pe Cătălin Oprişan să râdă cu lacrimi. Agentul FIFA a dezvăluit la AS.RO LIVE primul transfer pe care l-a reuşit din această postură. Este vorba despre transferul fostului portar, Marius Bratu, la Uralan Elista.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri spumoase ale lui Daniel Stanciu

Marius Bratu şi Daniel Stanciu au trecut printr-o aventură incredibilă. De la Moscova, în oraşul unde evolua Uralan Elista este o distanţă uriaşă. Ce au păţit cei doi este desprins parcă dintr-un film de acţiune. Până la urmă, portarul a fost extrem de mulţumit de salariul pe care l-a luat de la ruşi.

„Primul jucător pe care l-am transferat a fost Marius Bratu, portarul, la Uralan Elista. Am urcat în tren şi am mers timp de trei zile cu trenul de la Moscova, până am ajuns acolo în oraş. A spus Bratu că a fost un drum lung, dar când a văzut câţi bani îi dau a spus că mai vrea să stea acolo”, a dezvăluit Daniel Stanciu, în direct la AS.RO LIVE.

Portarul Marius Bratu a plecat de la Astra la Uralan Elista în 2001. A rezistat la ruşi un singur an, având trei apariţii la această echipă. Apoi, a revenit la Astra.

Daniel Stanciu a dat lovitura cu Daniel Chiriţă

Daniel Chiriţă, fost fundaş dreapta la Petrolul, a fost cel mai important transfer reuşit de către Daniel Stanciu în Rusia. „Au fost mai multe transferuri importante, la Spartak Moscova, Zenit. Pe Daniel Chiriţă l-am dus la Zenit St. Petersburg. Zenit încă nu ajunsese echipa mare care este astăzi”, a mai spus agentul FIFA, în direct la AS.RO LIVE.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și