Închide meniul

Umilința cu Liverpool a umplut paharul! Șefii lui Manchester United au luat legătura cu un antrenor uriaș. Cine este favorit să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2021, 10:40

Reclamă
Umilința cu Liverpool a umplut paharul! Șefii lui Manchester United au luat legătura cu un antrenor uriaș. Cine este favorit să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer

Antonio Conte, favorit să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer

Profimedia

Șefii lui Manchester United au luat legătura cu un antrenor uriaș

Manchester United a fost umilită de Liverpool în derby-ul etapei din Premier League, scor 0-5. La pauză, cormoranii conduceau cu 4-0, iar „diavolii roșii” scriau o nouă pagina neagră în istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eșecul usturător, șefii de pe Old Trafford și-au pierdut total încrederea în Ole Gunnar Solskjaer. Astfel, potrivit sport.sky.it, Manchester United a luat deja legătura cu un antrenor uriaș. Este vorba despre Antonio Conte, fostul tehnician de la Inter Milano și Chelsea.

Totuși, mutarea se va realiza abia în iarnă, scrie sursa citată. Conte este dispus să se lupte din nou pentru titlu în Premier League, însă doar dacă Ole Gunnar Solskjaer va fi demis oficial.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după umilința cu Liverpool. Pe cine dă vina starul lusitan

Cristiano Ronaldo a trăit una din cele mai mari umilințe ale carierei, Manchester United – Liverpool 0-5. Starul portughez a făcut și un gest golănesc, iar finalul zilei l-a adus în postura de a le cere scuze fanilor.

”Câteodată, rezultatul nu este acela pentru care luptăm. Câteodată, scorul nu este acela pe care îl dorim. Iar aici este vina noastră, numai a noastră, pentru că nu există altcineva de învinovățit.

Reclamă

Fanii noștri au fost, încă o dată, minunați și ne-au încurajat constant. Merită mai bine de atât, mult mai bine de atât și nouă ne revine obligația să livrăm. Timpul a venit acum”, e mesajul postat de Cristiano, pe pagina personală de Facebook, după Manchester United – Liverpool 0-5.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și