Închide meniul

Umilința cu Liverpool a umplut paharul! Șefii lui Manchester United au luat legătura cu un antrenor uriaș. Cine este favorit să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2021, 10:40

Reclamă
Umilința cu Liverpool a umplut paharul! Șefii lui Manchester United au luat legătura cu un antrenor uriaș. Cine este favorit să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer

Antonio Conte, favorit să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer

Profimedia

Șefii lui Manchester United au luat legătura cu un antrenor uriaș

Manchester United a fost umilită de Liverpool în derby-ul etapei din Premier League, scor 0-5. La pauză, cormoranii conduceau cu 4-0, iar „diavolii roșii” scriau o nouă pagina neagră în istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eșecul usturător, șefii de pe Old Trafford și-au pierdut total încrederea în Ole Gunnar Solskjaer. Astfel, potrivit sport.sky.it, Manchester United a luat deja legătura cu un antrenor uriaș. Este vorba despre Antonio Conte, fostul tehnician de la Inter Milano și Chelsea.

Totuși, mutarea se va realiza abia în iarnă, scrie sursa citată. Conte este dispus să se lupte din nou pentru titlu în Premier League, însă doar dacă Ole Gunnar Solskjaer va fi demis oficial.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după umilința cu Liverpool. Pe cine dă vina starul lusitan

Cristiano Ronaldo a trăit una din cele mai mari umilințe ale carierei, Manchester United – Liverpool 0-5. Starul portughez a făcut și un gest golănesc, iar finalul zilei l-a adus în postura de a le cere scuze fanilor.

”Câteodată, rezultatul nu este acela pentru care luptăm. Câteodată, scorul nu este acela pe care îl dorim. Iar aici este vina noastră, numai a noastră, pentru că nu există altcineva de învinovățit.

Reclamă

Fanii noștri au fost, încă o dată, minunați și ne-au încurajat constant. Merită mai bine de atât, mult mai bine de atât și nouă ne revine obligația să livrăm. Timpul a venit acum”, e mesajul postat de Cristiano, pe pagina personală de Facebook, după Manchester United – Liverpool 0-5.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și