Închide meniul

Dinamo – FC Argeș 1-2 | Mircea Rednic a urlat în vestiar și și-a făcut praf jucătorii la interviu: „Vă bateți joc de tot! Nu se poate, băi, fratele meu! E frustrant”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 23:31 / Actualizat: 27 octombrie 2021, 0:35

Dinamo – FC Argeș 1-2 | Mircea Rednic a urlat în vestiar și și-a făcut praf jucătorii la interviu: „Vă bateți joc de tot! Nu se poate, băi, fratele meu! E frustrant

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mircea Rednic a făcut o adevărată criză de nervi la vestiar, după ce Dinamo a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul dinamoviștilor a început să urle la jucatori, după ce Dinamo a primit din nou gol în finalul meciului.  „Vă bateți joc! Luăm gol pe contraatac, scapă ăla singur de la mijlocul terenului. Cu Rapid și UTA a fost la fel„, a urlat Rednic în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic nu s-a calmat și și-a făcut praf jucătorii și la interviu. Antrenorul și-a pus la zid jucătorii pentru prestația din ultimele 20 de minute. De asemenea, Mircea Rednic a anunțat că Steliano Filip va lipsi aproximativ o lună.

Jucăm bine 70 de minute, după care facem greșeli copilărești, de manual. Ok, s-a pierdut mingea în careul lor. Să joci în careul advers, să te surprindă pe o minge deschisă în loc să te retragi, iar în minutul 94, Latovlevici preia în careu fără să fie jenat, se întoarce, dă la poartă. Nu se poate să faci, băi, fratele meu, așa greșeli în ultimele minute. Intrai în prelungiri, se juca. Inadmisibil, zici că e prima dată când joacă.

Normal că e frustrant. Muncești, ești aproape să te califici și iei două goluri incredibile. Să scape ăla de la jumătatea terenului singur… Nu știu ce s-a întâmplat cu Filip. A zis că e ok, altfel nu-l riscam să joc. S-a accidentat și a trebuit să-l schimb, acum cred că are ruptură musculară, o lună cred că e out”, a spus Mircea Rednic după Dinamo – FC Argeș 1-2.

Dinamo – FC Argeș 1-2 |  Mircea Rednic a anunțat un nou transfer

Mircea Rednic a anunțat că la Dinamo vor mai veni jucători. Un fundaș dreapta este transferul de urgență pe care îl va face.

Reclamă

Jucătorii care au venit nu reușesc să joace două meciuri la rând. E oboseală, sunt probleme, nu puteam să risc ținând cont că pentru noi e important campionatul, dar azi am dat șanse și altor doi jucători. Am jucat cu alți doi atacanti, i-am lăsat aici acum 4 ani și tot aici i-am găsit. Nici măcar nu aleargă și sunt tineri… nu e de mirare că aduc alți jucători. Bravo lui Țîră, așa vreau, mi-a arătat că mă pot baza pe el. Sunt mulți care plâng, dar au șansa pe care o au acum și nu-mi demonstrează că mă pot baza pe ei.

N-am soluții ca fundaș dreapta. În afară de Sorescu, care și el e mai mult ofensiv decât defensiv, n-am soluții. O să vedeți cine vine. Avem acordul lor, vor semna, deci ăștia sunt sigur că vor veni. Vom beneficia de pauza care vine pentru națională și sunt sigur că putem să-i integrăm. Altfel cred că era situația dacă puteam să-i folosesc pe cei 6 titulari care mi-au lipsit azi, dar nu pot să risc, pentru noi e important campionatul, a mai spus Rednic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și