Închide meniul

Nebunie după ultima postare! Emma Răducanu: ”România, te iubesc!”. Sute de români i-au răspuns campioanei de la US Open

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 8:37

Reclamă
Nebunie după ultima postare! Emma Răducanu: ”România, te iubesc!”. Sute de români i-au răspuns campioanei de la US Open

Emma Răducanu, după Transylvania Open

Profimedia

”Sunt foarte fericită să înregistrez prima mea victorie WTA”, a scris Emma, în limba engleză, după care a revenit la limba română, la fel ca la interviul de după meciul cu Polona Hercog. ”Mulțumesc mult și și România, te iubesc!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a adoptat-o pe Emma Răducanu. Sute de mesaje superbe pentru campioana de la US Open

Ultima parte i-a câștigat pe români, care s-au întrecut în răspunsuri pe măsură pentru jucătoarea al cărei tată este din țara noastră.

”Copil frumos și ambițios, și România te iubește”, ”Pe români i-ai cucerit cu iubirea ta”, ”Emma, mereu vei fi acasă în România. Și noi te iubim”, ”Bine ai venit acasă”, sunt câteva din cele aproape 600 de comentarii prin care românii i-au transmis dragostea lor.

Reclamă
Reclamă 4

Emma Răducanu – Ana Bogdan, în turul 2 de la Transylvania Open. Discurs în limba română

Jucătoarea cu origini românești s-a calificat în turul al doilea la Transylvania Open la capătul unui meci nebun. Britanica a revenit de la 0-1 la seturi și și-a distrus adversara în decisiv, 4-6, 7-5, 6-1, cu Polona Hercog.

„Voi încerca să vorbesc în română. Astăzi a fost un meci foarte dificil. Ea a fost foarte tare. Eu cred ca n-am jucat așa bine, dar am câștigat. Am așa multă bucurie acum! Vreau să vă mulțumesc, este un turneu foarte bine organizat! Îmi place România foarte mult! Cred că sunt acasă aici!

Ciorba de perișoare îmi place cel mai mult, dar n-am mâncat perișoare acum, ci legume. Mai aștept puțin până mănânc și sarmale. Și mămăliga este bună, și papanașii.

Reclamă

Înseamnă enorm să joc în țara tatălui meu, mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Vă mulțumesc tuturor pentru suport. Acum îmi e puțin rușine să vorbim în română, dar dacă mai stau puțin aici, pot să învăț mai bine”, a spus Emma Răducanu, în limba română, la finalul meciului cu Polona Hercog.

În runda următoare, Emma Răducanu va juca împotriva româncei Ana Bogdan, locul 106 WTA. Va fi prima confruntare directă între cele două jucătoare.

Emma Răducanu – Polona Hercog 4-6, 7-5, 6-1

Emma Răducanu a început ca din tun primul set și și-a luat repede un avantaj considerabil, 4-1. Nimic nu anunța însă prăbușirea campioanei de la US Open. Polona Hercog a câștigat cinci game-uri consecutive și a câștigat astfel primul set cu 6-4.

În setul al doilea, cele două jucătoare au mers cap la cap. Răducanu a reușit totuși să se desprindă când era mai mare nevoie. A fost 7-5 pentru jucătoarea cu origini românești în setul al doilea, după mai bine de o oră de joc.

În decisiv, Răducanu, la fel ca în primul set, s-a distanțat rapid de adversara ei. Numai că de această dată, Hercog nu a mai reușit să revină, chiar dacă a salvat două mingi de meci la 5-0. A fost 6-1 pentru campioana de la US Open, care s-a calificat în runda următoare a turneului de la Cluj.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și