Închide meniul

Oficial: Încă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvenţă! Aproape de prăpastie

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 13:46

Reclamă
Oficial: Încă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvenţă! Aproape de prăpastie

Oficial: Încă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvenţă! Aproape de prăpastie

Hepta

Cererea a fost înregistrată marţi, 26 octombrie, conform portal.just.ro. Clubul e plin de datorii şi nu a găsit sponsorii care să îl scoată din „groapă”. Astfel, ilfovenii au rămas cu datorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Ionuţ Chirilă a fost cel care a promis că, odată cu venirea la club, va aduce şi oameni care să investească. El a apărut la club alături de Claudiu Florică, dar ultimul nu a adus niciun ban.

Academica Clinceni – UTA Arad 0-3 | Ionuț Chirilă, un nou discurs uluitor: „Per ansamblu, eu sunt mulțumit!”

Ionuț Chirilă a avut un discurs uluitor după Academica Clinceni – UTA Arad 0-3. „Per ansamblu, eu sunt mulțumit!”, a transmis antrenorul după o nouă înfrângere la scor.

„UTA e o echipă pragmatică. A luat cele trei puncte pe greșeli incomensurabile. Este foarte greu când ești la limită. Ne trebuie clar. S-a făcut o greșeală managerială când s-a spus că se poate juca cu un U21 în poartă.

Dobre are nevoie de o pauză. Suntem într-o situație în care nu avem ieșire. Per ansamblu, eu sunt mulțumit. Nu pot să îmi permit să iau jucători care nu au făcut nimic până acum”, a spus Ionuț Chirilă la finalul meciului.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Academica Clnceni rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu trei puncte. De partea cealaltă, UTA Arad a depășit-o pe Rapid și a urcat pe locul 6 în clasament, poziție care asigură prezența în play-off, cu 23 de puncte.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și