Închide meniul

Oficial: Încă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvenţă! Aproape de prăpastie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 13:46

Oficial: Încă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvenţă! Aproape de prăpastie

Oficial: Încă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvenţă! Aproape de prăpastie

Hepta

Cererea a fost înregistrată marţi, 26 octombrie, conform portal.just.ro. Clubul e plin de datorii şi nu a găsit sponsorii care să îl scoată din „groapă”. Astfel, ilfovenii au rămas cu datorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Ionuţ Chirilă a fost cel care a promis că, odată cu venirea la club, va aduce şi oameni care să investească. El a apărut la club alături de Claudiu Florică, dar ultimul nu a adus niciun ban.

Academica Clinceni – UTA Arad 0-3 | Ionuț Chirilă, un nou discurs uluitor: „Per ansamblu, eu sunt mulțumit!”

Ionuț Chirilă a avut un discurs uluitor după Academica Clinceni – UTA Arad 0-3. „Per ansamblu, eu sunt mulțumit!”, a transmis antrenorul după o nouă înfrângere la scor.

„UTA e o echipă pragmatică. A luat cele trei puncte pe greșeli incomensurabile. Este foarte greu când ești la limită. Ne trebuie clar. S-a făcut o greșeală managerială când s-a spus că se poate juca cu un U21 în poartă.

Dobre are nevoie de o pauză. Suntem într-o situație în care nu avem ieșire. Per ansamblu, eu sunt mulțumit. Nu pot să îmi permit să iau jucători care nu au făcut nimic până acum”, a spus Ionuț Chirilă la finalul meciului.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Academica Clnceni rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu trei puncte. De partea cealaltă, UTA Arad a depășit-o pe Rapid și a urcat pe locul 6 în clasament, poziție care asigură prezența în play-off, cu 23 de puncte.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Academica Clinceni a cerut intrarea în insolvenţă
  • Ilfovenii au mari datorii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și