Închide meniul
EXCLUSIV

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Florin Tănase e apt de joc! FCSB se regrupează pentru meciul cu FC Argeș

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 15:15 / Actualizat: 28 octombrie 2021, 12:30

Reclamă
Veste bună pentru Edi Iordănescu! Florin Tănase e apt de joc! FCSB se regrupează pentru meciul cu FC Argeș

Farul - FCSB 0-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ultimul jucător care a avut probleme medicale a fost chiar căpitanul echipei, Florin Tănase. Acestuia i-a recidivat accidentarea la gleznă, dar veștile venite de la staff-ul medical sunt bune. Din informațiile AS.ro, Tănase resimte ușoare dureri, în acest moment, dar, mai mult ca sigur, va fi pe teren la partida de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca duminică cu FC Argeș, la Buzău, iar Edi Iordănescu va putea avea la dispoziție și jucătorii care au fost pozitivi la COVID-19. Singurul care va rămâne indisponibil, din cauza virusului, va fi Octavian Popescu.

Jucătorii pe care nu se va putea baza Edi Iordănescu

Valentin Crețu și Valentin Gheorghe vor ieși sâmbătă din izolare, astfel că sunt șanse mici ca aceștia să fie folosiți în etapa următoare.

Edi Iordănescu nu se va putea baza la meciul de duminică nici pe accidentații mai vechi. Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu, Ivan Mamut și Sorin Șerban, sunt jucătorii care nu vor putea evolua cu FC Argeș.

Din cauza cazurilor de COVID-19, FCSB a fost nevoită să își amâne meciul din etapa trecută, cu Farul. De altfel, echipa lui Edi Iordănescu a fost în imposibilitatea de a se prezenta la meciul din Cupa României, cu Voluntari, astfel că a pierdut cu 0-3, la masa verde.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și