Închide meniul

FCSB scapă de COVID-19! Echipa lui Becali se regrupează! Edi Iordănescu și câțiva jucători au revenit la antrenamente

Publicat: 26 octombrie 2021, 9:31

Reclamă
FCSB scapă de COVID-19! Echipa lui Becali se regrupează! Edi Iordănescu și câțiva jucători au revenit la antrenamente

Edi Iordănescu își va lua la revedere de la jucători

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu și staff-ul său au revenit la antrenamente. Acestora li s-au alăturat și patru jucători, după cum anunță Fanatik. Fotbaliștii care au scăpat de COVID-19 sunt Budescu, Șut, Straton și Șerban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a avut 15 jucători la dispoziție

Din câte se pare, Iordănescu jr. a avut la dispoziție 15 jucători. Acestora li se va adăuga, în curând, și Florin Tănase. Căpitanul de la FCSB s-a accidentat la meciul cu Mioveni.

Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi, Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu, Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnoveanu, sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu i-a avut la dispoziție la ultimul antrenament.

FCSB a fost eliminată la masa verde din Cupa României

FCSB a fost eliminată la masa verde din Cupa României! Echipa lui Edi Iordănescu ar fi trebuit să joace cu Voluntari, dar a cerut amânarea meciului cu o zi, din cauza indisponibilităților din lot. Cererea a fost refuzat, în mutare fiind implicată și CFR Cluj.

Din informațiile AS.ro, cei de la Voluntari ar fi acceptat mutarea meciului cu o zi, de pe 27 pe 28 octombrie, dar cu o condiție – meciul lor cu CFR Cluj, din campionat, să fie și el decalat cu o zi. Partida de sâmbăta ar fi trebuit mutată duminică. Acest lucru a fost refuzat categoric de echipa lui Dan Petrescu.

Reclamă

Astfel, CFR a eliminat-o, indirect, pe FCSB din Cupa României. Oficialii roș-albaștri au decis să nu se prezinte la meci. Cei de la FCSB invocă faptul că nu au suficienți jucători din cauza accidentărilor sau COVID-19. FCSB va pierde cu 0-3 la masa verde.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și