Închide meniul

Momente incredibile la FCSB! Un fost antrenor a dezvăluit o discuție uluitoare cu Gigi Becali: „Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!””

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 22:48

Reclamă
Momente incredibile la FCSB! Un fost antrenor a dezvăluit o discuție uluitoare cu Gigi Becali: „Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!”

Gigi Becali, luat peste picior de Răzvan Burleanu

Hepta

Ilie Stan a dezvăluit că a decis să plece de la FCSB în momentul în care Gigi Becali s-a implicat brutal la echipă. Fostul tehnician al roș-albaștrilor a dezvăluit, cu lux de amănunte, un episod halucinant cu patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un meci cu Gaz Metan, de acasă, la pauză, a venit Narcis la mine pentru prima dată cu telefonul și scria «Tatu, Tatu, Tatu, Tatu». L-am trimis la încălzire și atunci am zis: «Câștig, plec! Nu câștig, tot plec». Am făcut 0-0, după meci am fost la Gigi și i-am spus că nu mai rămân. Eu aveam discuții cu Gigi, mergeam la Palat la el, făceam o strategie, îi explicam cum gândesc eu, era de acord cu majoritatea deciziilor care erau luate de către mine.

Când eram pe locul 10, «Ilie, faci ce vrei la echipă», dar când am ajuns pe locul 2, «Tată, de acum sunt 30 de milioane de euro în joc și trebuie să mă bag!». Ha, ha, ha! Atunci am renunțat! «Ești nebun? Când m-ai adus să mă bat cu CFR-ul, unde pleci?». «În ce condiții să rămân?». «Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!”. N-am putut și am plecat!”, a spus Ilie Stan pentru gsp.ro.

Ilie Stan, scandal cu FCSB în acest an

Ilie Stan a fost în mijlocul unui scandal în acest an, după ce i-a acuzat pe cei de la FCSB că l-au interzis la meciurile echipei.

„Sunt foarte supărat. Am vrut să merg la un meci la Giurgiu, FCSB cu CFR, parca. Am sunat să mi se dea voie la acel joc și până la urmă reușisem să primesc permisiunea de a intra, doar că ulterior am fost efectiv blocat și mi s-a spus că sunt interzis la meciurile FCSB-ului”, a fost acuzaţia lui Ilie Stan. Ulterior, Mihai Stoica a respins toate acuzațiile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și