Închide meniul

„Va fi achitată!” Edi Iordănescu își va primi suma uriașă de la CFR Cluj, pe care a câștigat-o la comisii: „Nu știu de ce s-a ajuns aici!” Reacția conducerii campioanei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 22:03

„Va fi achitată! Edi Iordănescu își va primi suma uriașă de la CFR Cluj, pe care a câștigat-o la comisii: „Nu știu de ce s-a ajuns aici! Reacția conducerii campioanei

Edi Iordănescu are de primit o sumă uriașă de la CFR Cluj

as.ro

Edi Iordănescu ar mai avea de primit 185.000 de euro, după ce sezonul trecut a făcut-o campioană pe CFR Cluj. Antrenorul a apelat la comisii pentru a-și recupera restanțele financiare. Campioana mai poate ataca decizia la TAS, însă Marius Bilașco a spus că Iordănescu își va primi toți banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o sumă pe care ii datorează lui Edi şi va fi achitată. De ce s-a ajuns aici n-aş putea să spun… pentru că anumite lucruri s-au întâmplat cu ceva timp în urma şi nu aş putea să zic. Nu avem ce sa atacăm la TAS din punctul meu de vedere.

N-aş putea să spun de ce s-a ajuns la un litigiu, atât cât ştiu eu. Ştiu că a fost o înţelegere între antrenor si clubul. El, ştiţi foarte bine, că a decis că nu a vrut să mai continue. 

Din câte stiu eu mai sunt câteva restanţe la oameni din staff de a lui Edi. Se vor achita, nu s-a pus problema niciodată. Au fost priorităti legate de jucători şi urmează să se clarifice şi restul”, a spus Marius Bilaşco pentru telekomsport.ro.

Edi Iordănescu are de primit 185.000 de euro de la CFR Cluj

Edi Iordănescu mai are bani de încasat de la CFR Cluj, după ce anul trecut a reușit să redreseze echipa și să câștige titlul. Actualul antrenor al celor de la FCSB a plecat de la campioană fără să încaseze toți banii, printre care și o primă de titlu de 100.000 de euro.

Reclamă

Edi Iordănescu a fost nevoit să se adreseze comisiilor, iar acestea i-au dat câștig de cauză. Iordănescu Junior ar avea de încasat aproximativ 185.000 de euro de la CFR Cluj, scrie gsp.ro. Mai mult, campioana trebuie să îi plătească 50.000 de euro și lui Alexandru Radu, secundul lui Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și