Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mentalitate de învingător! Jucătorii de la FCSB care au apelat la mental coaching! Mai mulți internaționali români au făcut același lucru

Silviu Corneanu Publicat: 28 octombrie 2021, 13:00

Reclamă
Mentalitate de învingător! Jucătorii de la FCSB care au apelat la mental coaching! Mai mulți internaționali români au făcut același lucru

Mai mulți jucători români au apelat la mental coaching

AS.ro

În afară de Coman, de la FCSB au mai apelat la mental coaching și Dragoș Nedelcu și Lucian Filip. Ambii au plecat ulterior de la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre jucătorii români care au apelat la mental coaching se numără Răzvan Marin, Hanca, Chipciu, Stanciu, Anton, Nedelcearu. Din țară sun t Florinel Coman, Nedelcu, Lucian Filip. La noi au venit foarte mulți jucători, chiar și antrenori. Am mers doar pe fotbal”, a dezvăluit Cătălin Munteanu la AS.ro LIVE.

Cătălin Munteanu este Co-Fondator la SuperBrain

Cătălin Munteanu s-a gândit să sară în ajutorul fotbaliștilor și a înființat alături de câțiva prieteni ”SuperBrain”. Aceștia ajută jucătorii să devină mai puternici din punct de vedere mental.

Trebuie să faci de cel puțin trei ori pe lună, altfel nu dă rezultate. La început sunt reticenți, dar după prima lecție își dau seama că îi ajută și văd că progresează și vin singuri. Îi ajută mult. Nu e o rușine.

Sunt jucători din prima divizie, avem și mulți copii. Îl am pe băiatul meu care face, pe cei tineri îi ajută și în viața de zi cu zi. Avem o pagină pe internet superbrain.me, unde ne găsește lumea”, a spus Cătălin Munteanu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! Vezi toate știrile
Citește și