Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mentalitate de învingător! Jucătorii de la FCSB care au apelat la mental coaching! Mai mulți internaționali români au făcut același lucru

Silviu Corneanu Publicat: 28 octombrie 2021, 13:00

Reclamă
Mentalitate de învingător! Jucătorii de la FCSB care au apelat la mental coaching! Mai mulți internaționali români au făcut același lucru

Mai mulți jucători români au apelat la mental coaching

AS.ro

În afară de Coman, de la FCSB au mai apelat la mental coaching și Dragoș Nedelcu și Lucian Filip. Ambii au plecat ulterior de la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre jucătorii români care au apelat la mental coaching se numără Răzvan Marin, Hanca, Chipciu, Stanciu, Anton, Nedelcearu. Din țară sun t Florinel Coman, Nedelcu, Lucian Filip. La noi au venit foarte mulți jucători, chiar și antrenori. Am mers doar pe fotbal”, a dezvăluit Cătălin Munteanu la AS.ro LIVE.

Cătălin Munteanu este Co-Fondator la SuperBrain

Cătălin Munteanu s-a gândit să sară în ajutorul fotbaliștilor și a înființat alături de câțiva prieteni ”SuperBrain”. Aceștia ajută jucătorii să devină mai puternici din punct de vedere mental.

Trebuie să faci de cel puțin trei ori pe lună, altfel nu dă rezultate. La început sunt reticenți, dar după prima lecție își dau seama că îi ajută și văd că progresează și vin singuri. Îi ajută mult. Nu e o rușine.

Sunt jucători din prima divizie, avem și mulți copii. Îl am pe băiatul meu care face, pe cei tineri îi ajută și în viața de zi cu zi. Avem o pagină pe internet superbrain.me, unde ne găsește lumea”, a spus Cătălin Munteanu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și