Închide meniul

OFICIAL | Ziua și transferul la Dinamo! „Câinii” au adus un golgheter în Ștefan cel Mare

Dragoș Vasile Publicat: 29 octombrie 2021, 17:08

Reclamă
OFICIAL | Ziua și transferul la Dinamo! „Câinii au adus un golgheter în Ștefan cel Mare

Marko Nunic, prezentat oficial la Dinamo

Facebook Dinamo București

OFICIAL | Dinamo l-a transferat pe Marko Nunic

Marko Nunic, atacant sloven în vârstă de 28 de ani, este ultimul transfer oficializat de Dinamo. Vârful e cotat la 300.000 de euro și a jucat ultima dată pentru AE Larisa, în Grecia. El era liber de contract din iulie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Născut pe 16 martie 1993, Marko Nunic și-a început cariera la Olimpija Ljubljana, a evoluat în campionatul din Slovenia pentru Radomlje, Sencur, Aluminij, Zavrc și Gorica, iar în vara anului 2018 a făcut pasul în prima ligă a Greciei, la AE Larissa.

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic înaintea deplasării la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi (Liga 1, etapa a 14-a).

14 meciuri a jucat Marko Nunic pentru AE Larissa în sezonul trecut, 12 în campionat și două în Cupa Greciei. A marcat două goluri în prima ligă din Grecia, în luna martie a acestui an, în partidele Apollon Smirnis vs AE Larissa 0-2 și AE Larissa vs Olympiakos 1-3.

15 goluri a înscris Marko Nunic în 102 jocuri în prima ligă a Sloveniei. În campionatul Greciei, la AE Larissa, a marcat 10 goluri în 55 de meciuri.

Reclamă

93 este numărul oficial de joc al lui Marko Nunic la Dinamo București”, a anunțat Dinamo.

Michael Espinosa (mijlocaș defensiv), Nikolaos Kainourgios (extremă stânga), Tomas Vestenicky (atacant) și Cătălin Carp (fundaș central) sunt fotbaliștii care au semnat cu Dinamo după venirea lui Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Nikolaos Kainourgios a semnat și el cu Dinamo

Dinamo a anunţat și transferul oficial al lui Nikolaos Kainourgios. Grecul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va purta tricoul cu numărul 16.

„Fotbalistul grec Nikolaos Kainourgios a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional”, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Nikolaos Kainourgios, fotbalist născut la Atena, are 23 de ani și e liber de contract. El a evoluat ultima dată pentru Zulte Waregem, în campionatul Belgiei. În prezent, acesta valorează 400.000 de euro.

În stagiunea precedentă, Kainourgios a bifat 15 apariții pentru Zulte Waregem, reușind să înscrie două goluri. El poate evolua ca vârf de atac, dar și în flancul stâng al ofensivei.

De-a alungul carierei, în afara experienței din Belgia, Kainourgios a evoluat doar în Grecia, la echipe precum AE Sparti, Aittitos Spaton sau PAS.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și