Închide meniul
NEWS ALERT

Oficial: Nikolaos Kainourgios a semnat cu Dinamo. Anunţul clubului. Pe ce perioadă s-au înţeles cele două părţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 15:07

Oficial: Nikolaos Kainourgios a semnat cu Dinamo. Anunţul clubului. Pe ce perioadă s-au înţeles cele două părţi

Oficial: Nikolaos Kainourgios a semnat cu Dinamo.

Facebook Dinamo

„Fotbalistul grec Nikolaos Kainourgios a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional”, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nikolaos Kainourgios a semnat cu Dinamo București

„Stângaci, 23 de ani împliniți luna trecută, pe 8 septembrie, Nikolaos Kainourgios poate evolua pe mai multe posturi, fundaș sau mijlocaș de bandă, dar și inter stânga.

Nikolaos Kainourgios a jucat ultima oară în prima ligă a campionatului belgian pentru Zulte Waregem, 15 meciuri și două goluri în sezonul trecut.

Fost component al reprezentativei sub 21 de ani a Greciei, Nikolaos Kainourgios și-a început cariera în campionatul elen la Trachones Alimou și a mai evoluat în țara sa natală pentru pentru echipa sub 19 ani a clubului Giannina, Aittitos și Sparti, fiind transferat în vara anului 2019 în Belgia, la Zulte Waregem.
Noul jucător dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica.

16 este numărul oficial de joc al lui Nikolaos Kainourgios la Dinamo București”, se arată în comunicatul „câinilor roşii”.

Reclamă

Cine este Nikolaos Kainourgios, noul jucător al lui Dinamo

Nikolaos Kainourgios, fotbalist născut la Atena, are 23 de ani și e liber de contract. El a evoluat ultima dată pentru Zulte Waregem, în campionatul Belgiei. În prezent, acesta valorează 400.000 de euro.

În stagiunea precedentă, Kainourgios a bifat 15 apariții pentru Zulte Waregem, reușind să înscrie două goluri. El poate evolua ca vârf de atac, dar și în flancul stâng al ofensivei.

Reclamă 4 / 0/3

De-a alungul carierei, în afara experienței din Belgia, Kainourgios a evoluat doar în Grecia, la echipe precum AE Sparti, Aittitos Spaton sau PAS.

Recomandări
  • Nikolaos Kainourgios a semnat până la finalul sezonului
  • Grecul de 23 de ani va purta numărul 16 la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și