Închide meniul

Joan Laporta recunoaște: „Trebuia să-l dau afară mai devreme pe Ronald Koeman!” Al-Sadd, comunicat oficial despre situația lui Xavi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 8:22 / Actualizat: 30 octombrie 2021, 11:34

Joan Laporta recunoaște: „Trebuia să-l dau afară mai devreme pe Ronald Koeman! Al-Sadd, comunicat oficial despre situația lui Xavi

Ronald Koeman și Joan Laporta

Profimedia

Ronald Koeman a stat 14 luni pe banca Barcelonei, perioadă în care catalanii au pierdut trei El Clasico la rând și au suferit înfrângeri umilitoare în Champions League (1-4 cu PSG și 0-3 cu Bayern și Benfica). În acest sezon, formația blaugrana este abia pe locul 9 în La Liga, cu doar 15 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta, despre demiterea lui Ronald Koeman

Cu așa rezultate, Joan Laporta nu a mai rezistat și i-a reziliat contractul lui Koeman. Oficialul Barcelonei regretă că nu a scăpat de olandez mai devreme.

Am luat decizia de a-l demite pe Koeman prea târziu? Cel mai probabil, da. Trebuia să acționez mai devreme, îmi asum responsabilitatea pentru că nu am făcut-o”, a spus Joan Laporta.

Ronald Koeman a fost dat afară de FC Barcelona după eșecul cu Rayo Vallecano, scor 0-1, iar interimarul Sergi Barjuan va conduce echipa pentru moment. Presa din Spania spune că şefii echipei blaugrana au bătut palma Xavi care va prelua echipa. Deocamdată, însă fostul jucător al barcelonei trebuie să-şi încheie conturile cu Al-Sadd, echipa pe care o antrenează în acest moment.

Al-Sadd, comunicat oficial despre situația lui Xavi

Al-Sadd nu face deloc mai ușoară misiunea lui Joan Laporta. Clubul din Qatar a emis un comunicat în care neagă orice acord în Xavi și Barcelona.

Reclamă

„Ca răspuns la informațiile care au circulat recent, conducerea clubului Al-Sadd afirmă din nou că Xavi are un contract pe doi ani cu clubul și este concentrat pe deplin pentru următoarele meciuri ale echipei, pentru a menține avansul în fruntea clasamentului și pentru a apăra titlul cucerit”, este anunțul clubului Al-Sadd.

„Nicio echipă nu a venit cu o propunere oficială. Un club care deţine un minim de profesionalism ştie că trebuie să negocieze dacă doreşte un jucător sau un antrenor aflat sub contract”, a adăugat directorul clubuui Ahmed Al Ansari, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Al-Sadd este neînvinsă de 34 de meciuri în Qatar. Cu Xavi pe bancă, Al-Sadd a cucerit un titlu, două Cupe, o Supercupă și două Cupe ale Emirului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și